Menu
in ,

Premierul Boris Johnson este proaspăt tătic. Logodnica sa a născut un „băiețel sănătos” la un spital din Londra

Logodnica premierului Boris Johnson, Carrie Symonds, a născut un „băiețel sănătos”, ia cei doi au mulțumit „fantasticului colectiv de la maternitatea NHS” a unui spitalul din Londra.

Boris Johnson a fost alături de logodnica sa, în vârstă de 32 de ani, de-a lungul travaliului, înainte ca fiul lor să vină pe lume, la primele ore ale acestei dimineți, 29 aprilie.

Nașterea micuțului a fost o surpriză, scrie Daily Mail, întrucât domnișoara Symonds aștepta să nască în vară.

Administrația Johnson nu a dezvăluit încă spitalul la care au mers cei doi – mai ales că logodnica premierului a dorit o naștere la domiciliu, care au fost în mare parte suspendate de NHS din cauza coronavirusului.

Coronavirusul a ajuns în Guvernul britanic. Secretar de stat testat pozitiv după o întâlnire cu Boris Johnson

Un purtător de cuvânt al cuplului a declarat că cei doi sunt „încântați” să anunțe nașterea care a avut loc în această dimineață, adăugând: „Atât mama cât și bebelușul se descurcă foarte bine.”

Domnul Johnson a declarat la începutul lunii martie că este probabil să-și ia concediul de paternitate de două săptămâni când se va naște copilul – dar nu se știe va mai face acest lucru, având în vedere că doar ce a revenit la birou după lupta cu COVID-19.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version