in

Premierul Boris Johnson și-a anulat vizita la un centru de vaccinare din Lancashire

boris johnson vaccinare

Premierul britanic Boris Johnson și-a anulat o vizită planificată la un centru de vaccinare din Lancashire, în această dimineață „din cauza unui membru al familiei care a fost testat pozitiv pentru coronavirus”, a spus Downing Street.

El trebuia să viziteze un centru de vaccinare ca parte a campaniei de încurajare a britanicilor să-și facă rapelul.

Situația este destul de incertă având în vedere că mulți conservatori sunt în război după ce Jacob Rees-Mogg l-a criticat pe liderul  conservatorilor scoțieni din cauză că a cerut demisia premierului în urma scandalului legat de petrecerile din lockdown, scrie The Telegraph.

Liderul Camerei Comunelor a făcut o serie de comentarii usturătoare despre Douglas Ross, în timpul unor interviuri.

Lui Boris Johnson i se cere demisia în urma scandalului chefului din Downing Street: „Petrecerea s-a terminat, mincinos nerușinat!”

Ross a etichetat poziția premierului drept „nesustenabilă” după ce Boris Johnson a recunoscut că a participat la o petrecere în grădina din Downing Street, pe 20 mai 2020, susținând că avea impresia că este un „eveniment de lucru”.

Vorbind pentru LBC, Jacob Rees-Mogg a spus: „Nu cred că este o surpriză faptul că Douglas Ross are acest punct de vedere. El nu a fost niciodată un susținător al primului ministru. Nu cred că Douglas Ross este o mare figură, a fost în opoziție constantă cu prim-ministrul, [și] nu este cineva la care te-ai aștepta vreodată să spună lucruri utile despre primul ministru.”

Alți 20 de conservatori scoțieni au trecut de partea celor care îi cer liderului conservator Boris Johnson să demisioneze din funcția de premier.


///Premierul Boris Johnson și-a anulat vizita la un centru de vaccinare din Lancashire///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

omicron sfarsitul pandemiei

Agenţia Europeană a Medicamentului: Omicron ne va scoate din pandemie

transportatorii Marea Britanie

Anunț FOARTE IMPORTANT pentru transportatorii cu operațiuni între România și Marea Britanie