in

Premierul britanic îi va supăra pe mulți cu această veste: „Doar cei vaccinați vor avea acces în cluburi și alte locuri aglomerate”

Premierul britanic, Boris Johnson, a transmis, azi, că oamenii trebuie să facă sacrificii acum dacă nu vor ca restricțiile să se întoarcă.

În prima zi a ridicării restricțiilor, el a spus că este necesar ca oamenii să se sacrifice și să stea în carantină atunci când au intrat în contact cu un caz pozitiv.

Johnson a mai lansat un avertisment și pentru generațiile tinere, precizând că la sfârșitul lunii septembrie vor trebui să arate că au fost vaccinați pentru a intra în cluburi și alte locuri aglomerate.

Experții estimează că aproximativ 1,7 milioane de oameni sunt în auto-izolare după ce au fost anunțați să facă acest lucru de aplicația NHS Covid sau au fost contactați de Test and Trace.

Firmele au avertizat cu privire la probleme grave, unele companii trebuind să reducă orele de lucru sau să se închidă complet, din cauză că până la un sfert din angajați sunt în carantină, scrie MailOnline.

Johnson a declarat încă o dată că el crede că este momentul potrivit pentru a se renunța la restricții, deși a recunoscut că este încă posibilă reinstaurarea acestora.


Premierul a mai spus că vrea să le „reamintească tuturor că unele dintre cele mai importante plăceri și oportunități din viață sunt susceptibile să fie din ce în ce mai dependente de vaccinare”.

Ziua Libertății. Experții internaționali îl atacă pe Boris Johnson: „Ceea ce face este o amenințare la adresa omenirii”

„Există deja țări care vă solicită să fiți dublu vaccinați ca o condiție de călătorie fără carantină și această listă pare să crească. Și suntem, de asemenea, îngrijorați – așa cum sunt și alte țări – de riscul continuu pe care îl prezintă cluburile de noapte”, a spus el.

„Nu vreau să fie nevoie să se închidă din nou cluburile de noapte – așa cum au făcut-o și în alte părți – dar înseamnă că acestea trebuie să facă ceea ce este responsabil social și să folosească NHS Covid Pass, care arată dovada vaccinării, un test negativ recent sau imunitate – ca mijloc de intrare”, a declarat Johnson

„Ar trebui să vă informez acum că, până la sfârșitul lunii septembrie – când toți cei peste 18 ani vor avea șansa de a fi vaccinați complet- intenționăm să ca vaccinarea completă să fie condiția de intrare în cluburile de noapte și alte locuri unde se adună mulțimi mari”, a mai avertizat primul ministru.

El a mai spus că se lucrează acum la recunoașterea vaccinurilor făcute în alte țări.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3]

Cod galben de caniculă pentru Anglia și Țara Galilor. Temperaturi neobișnuit de ridicate

Ciocniri violente în fața Parlamentului din Londra între protestatarii anti-vacciniști și forțele de ordine