Menu
in

Președintele american Donald Trump, dus la spital cu probleme de respirație, în urma infectării cu COVID-19. Ce transmite susținătorilor

Președintele american Donald Trump a fost dus la spital, vineri seara, după ce a acuzat probleme de respirație.

Medicul personal al lui Trump a declarat că președintele „se descurcă foarte bine”, confirmând că lui Trump i s-a administrat medicametnul remdesivir, un antiviral folosit în tratamentul pentru Ebola, după ce a fost internat la Centrul Medical Militar Walter Reed.

Prima doză de medicament experimental a fost administrată după ce un consilier a susținut că există „motive de îngrijorare”, deoarece președintele a avut „probleme cu respirația” după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

„Acest lucru este grav”, a declarat o sursă pentru CNN, afirmând că președintele american era „foarte, foarte obosit”.

Ulterior, Trump a scris pe Twitter că tratamentul „merge bine, cred”, în timp ce le-a mulțumit susținătorilor pentru dragostea pe care i-au arătat-o ​​în urma spitalizării sale.

Casa Albă nu a dat niciun răspuns cu privire la severitatea simptomelor lui Trump și a continuat să anunțe că președintele va fi bine, scrie Daily Mail. Totuși, oficialii au declarat pentru CNN că starea lui președintelui este mult mai gravă decât a primei doamne, Melania Trump.

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, și prima doamnă, infectați cu COVID-19

Consilierii au confirmat că este „obosit”, dar că starea sa nu se deteriorează și că publicul nu ar trebui să fie alarmat.

Casa Albă a anunțat că președintele a fost admis pentru teste „din abundență de precauție” după ce a dezvoltat febră, congestie și tuse.

Se așteaptă ca președintele american să rămână în spital pentru „câteva zile”, unde va continua să lucreze.

Directorul de comunicare al Casei Albe, Alyssa Farah, a confirmat că Trump nu i-a transferat puterea vicepreședintelui Mike Pence, în ciuda spitalizării sale. „Președintele este la conducere”, a spus ea.

Pence se află la Observatorul Naval, acolo unde locuiește. El a dat rezultate negative la COVID-19, vineri dimineață.

Alertă mondială: Preşedintele SUA, Donald Trump, şi soţia sa, Melania, au Covid. Cine va conduce America?

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version