in

Președintele SUA, Joe Biden, a ajuns în Marea Britanie. Avertisment pentru Boris Johnson

Președintele SUA Joe Biden, a sosit în Marea Britanie, miercuri seară, la bordul Air Force One, înainte de summit-ul G7 din Cornwall. El a ajuns la baza RAF Mildenhall din Suffolk, începând prima sa călătorie în străinătate ca președinte al Statelor Unite ale Americii.

La baza de la Suffolk, Biden a fost așteptat de personal al Forțelor Aeriene ale SUA și familiile lor.

„În fiecare moment al drumului vom clarifica faptul că Statele Unite s-au întors şi democraţiile lumii stau împreună pentru a aborda cele mai dificile provocări şi problemele care contează cel mai mult pentru viitorul nostru. Regatul Unit şi SUA, ca membri fondatori ai NATO, au făcut parte din cea mai puternică alianță militară şi politică din istoria lumii”, a spus Biden.

„Acum trebuie să ne modernizăm alianța, investind în infrastructura noastră critică, în capabilitățile noastre cibernetice şi să ne menținem în siguranță împotriva oricărei amenințări cu care ne-am confruntat în ultimul deceniu şi a noilor provocări pe care urmează să le confruntăm”, a adăugat el. O primă întâlnire cu premierul britanic Boris Johnson este prevăzută joi.

Nigel Farage a postat un „atac sălbatic” asupra lui Joe Biden: „El urăște Marea Britanie!”

Joe Biden o vizitează duminică pe regina Elizabeth a II-a, la Castelul Windsor. Boris Johnson va fi avertizat de Joe Biden să nu pună în pericol pacea din Irlanda de Nord, deoarece Marea Britanie se îndreaptă spre un război comercial Brexit cu UE pentru cârnați.


În prima lor întâlnire față în față, înaintea summitului G7 din Cornwall, primul ministru și președintele SUA vor lansa o nouă ofertă de redeschidere a legăturilor aeriene SUA / Marea Britanie, în timp ce încearcă să reînvie legăturile strânse ale liderilor din timpul războiului, Winston Churchill. și Franklin Roosevelt cu o Cartă atlantică actualizată.

Dar Casa Albă a clarificat faptul că Biden își va exprima îngrijorarea cu privire la amenințarea de către Londra a unei încălcări a protocolului Irlandei de Nord convenit de Boris Johnson în 2019.

Vicepreședintele Comisiei Europene, Maros Sefcovic, a avertizat că „răbdarea este foarte puțină” la Bruxelles, care este gata să ridice tarifele și cotele la export dacă Marea Britanie continuă cu o prelungire a „perioadei de grație” a exporturilor pentru a obține regulile europene de igienă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4]

Ce lovitură primește guvernul Johnson de la justiția Britanică. „ESTE ILEGAL, un favoritism”

Vizita președintelui SUA în UK, motiv de scandal. „Inflamarea tensiunilor în Irlanda de Nord, un război al cârnaților”, „Biden, un senil”