in

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski îi numește pe soldații ruși „ucigași, călăi, violatori, tâlhari”

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski îi numește pe soldații ruși „ucigași, călăi, violatori, tâlhari”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a acuzat forțele Moscovei că au comis „un genocid”, spunând că „un rău concentrat a vizitat țara noastră”.

El a spus: „Ucigașii, călăii, violatorii, tâlharii care se numesc o armată – și care merită doar moartea după ceea ce au făcut”.

Liderul ucrainean a vizitat orașul proaspăt eliberat, în timp ce continuă să solicite sprijin global suplimentar.

Ministerul rus al Apărării a respins acuzațiile cu privire la atrocitățile împotriva civililor din Bucha și din alte suburbii ale Kievului.

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a descris scenele din afara Kievului drept o „provocare anti-rusă”, potrivit Sky News.

Moscova va face presiuni pentru o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre ceea ce a numit „provocări ucrainene” de la Bucha.

Rachetele britanice „Starstreak” fac ravagii în Ucraina. Video cu un elicopter rusesc doborât

Forțele ruse continuă să-și „consolideze și să-și reorganizeze” eforturile în timp ce își reorientează ofensiva asupra regiunii Donbas din estul Ucrainei, unde li se alătură mercenari Wagner, potrivit Ministerului Apărării din Marea Britanie.

Ministrul de Externe al Marii Britanii, Liz Truss, vizitează azi, 4 aprilie, Polonia pentru a cere sancțiuni mai dure împotriva Rusiei, în timp ce țările occidentale lucrează împreună pentru a intensifica presiunea economică asupra Kremlinului.

Într-un mesaj pe Twitter, premierul Boris Johnson a spus: „Toate tancurile și armele din arsenalul lui Vladimir Putin nu vor rupe niciodată spiritul ucrainenilor și nu vor cuceri patria lor”.

„Marea Britanie nu va renunța niciodată la sprijinirea prietenilor noștri”, a adăugat el.

Între timp, președintele Consiliului European, Charles Michel, a declarat că Uniunea Europeană pregătește noi sancțiuni în urma acțiunilor forțelor ruse de la Bucha.


…Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski îi numește pe soldații ruși „ucigași, călăi, violatori, tâlhari”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Banca Angliei, AVERTISMENT sumbru: Va fi o criză mai mare decât cea din anii 1970

Banca Angliei, AVERTISMENT sumbru: Va fi o criză mai mare decât cea din anii 1970

ouă kinder

Copii infectați cu salmonela de la ouă Kinder în Marea Britanie: „NU le mâncați!”