in

Prima româncă bursieră la Said Business School, din cadrul Universității Oxford

„Am crescut în Constanța și am studiat în București. Înainte de a începe un jurnal de 15 ani pe patru continente, am absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Business & Turism. Am locuit și lucrat în Statele Unite, Regatul Unit al Marii Britanii, Emiratele Arabe Unite și Hong Kong”, povestește Raluca Epureanu, prima constănțeancă, și totodată prima femeia din România care a primit o bursă în cadrul programului de EMBA, la Said Business School, din cadrul Universității Oxford.

„Sunt foarte încântată și onorată să fiu prima româncă din istoria de 25 de ani a Said Business School, University of Oxford care a primit o bursă în cadrul programului de EMBA”, a mai declarat ea pentru Constanța Info.

Un student român din Londra ajută la construirea și testarea ventilatoarelor folosite de NHS

Această bursă, dedicată special femeilor, numită “Forté Scholarship for Women” este acordată de Universitatea Oxford în parteneriat cu Fundația Forté, înființată acum 20 ani, care sprijină accesul femeilor la educație, în mediul de afaceri și dezvoltare personală.

Raluca spune că mama și cele două bunici i-au influențat decisiv viața și cariera: „M-am bucurat de iubirea și sprijinul unor femei extraordinare: mama si cele doua bunici. De la ele am primit abilitatea de a iubi necondiționat, perseverența, o energie debordantă, increderea în forțele proprii, pofta de viață, și simțul umorului.”

„Ca profesionist în industria ospitalității, pasionată să călătoresc în lumea mare, am avut privilegiul de a interacționa cu diverse culturi, pentru multiple branduri hoteliere de lux, precum The Ritz-Carlton sau JW Marriott. Drumul m-a purtat și-n sfera corporatistă, la Marriott International Regional Office for Asia-Pacific, unde am îndeplinit diverse roluri, de la vânzări și marketing, până la managementul evenimentelor și operațiuni”, mai spune Raluca.


Tânăra spune că și-a dorit foarte mult să ajungă la Oxford, și și-a realizat acest vis anul acesta: „Programul de Executive Master of Business Administration îmi va facilita trecerea la un nou volum, și nu doar capitol, din cariera mea internațională.”

„Am fost mai mult decât entuziasmată, copleșită pot spune, atunci când am înțeles că fac parte din acest grup de lideri ai domeniului. Apartenența este importantă atunci când discutăm despre schimbare, despre impactul asupra afacerilor noastre, deoarece răspunsurile le vom găsi împreună, prin cunoașterea și antrenarea calităților și educației noastre”, mai este de părere constănțeanca.

Citiți tot interviul AICI.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Londra: Gata cu frigul! Temperaturile încep să crească din această lună

Brexit + COVID = PROBLEME!!! Marea Britanie pierde din cota de piață din SUA, Germania și China