in

Primarul Sadiq Khan: „Masca rămâne obligatorie în metrou și autobuze… Dacă vă aflați în Londra, trebuie să respectați regulile.”

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a anunțat că 400 de agenți ai primăriei le vor „reaminti” călătorilor de pe mijloacele de transport public din oraș că masca rămâne obligatorie și după 19 iulie.

Khan a spus că nu este pregătit „să pună în pericol” utilizatorii metroului și prin relaxarea regulilor privind acoperirea feței, chiar și după ce Guvernul a anunțat că măștile nu vor mai fi obligatorii în spațiile publice.

Astfel că măștile vor trebui folosite în continuare în metrou, autobuz, tramvai, DLR, Overground și TfL Rail, a spus Khan.

El a declarat pentru BBC Breakfast: „Angajăm mai mulți agenți care să supravegheze aplicarea legii, peste 400. Aceștia se vor asigura că, dacă cineva nu poartă o mască, e se va reaminti importanța acestui lucru.”

În ceea ce privește persoanele care călătoresc în Londra din alte părți ale Regatului Unit, el a spus: „O serie de servicii care vin în Londra nu sunt responsabilitatea mea. Dacă vă aflați în Londra, trebuie să respectați regulile.”

Viața revine la normal în Anglia după mai bine de un an și jumătate. Care sunt ultimele restricții ce sunt ridicate de luni, 19 iulie


Londra este primul oraș englez unde se insistă asupra acoperirii feței după ce restricțiile COVID au fost ridicate azi, 19 iulie.

Acest lucru înseamnă că, în ciuda ridicării restricțiilor, purtarea măștilor va fi inclusă ca o condiție într-un acord legal între Transport for London (TfL) și clienții săi, scrie My London.

„Atâta timp cât virusul este încă printre noi și cât timp suntem încă preocupați de transmiterea virusului, va fi obligatoriu (purtatul măștii)”, a mai spus Khan.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Viața revine la normal în Anglia după mai bine de un an și jumătate. Care sunt ultimele restricții ce sunt ridicate de luni, 19 iulie

zeci de mii de oameni

Pandemia nu mai există în Anglia. Zeci de mii de oameni au luat cu asalt plajele, în cea mai călduroasă zi a anului 2021