in

Primul mort din cauza tulpinii Omicron, un pensionar anti-vaccinist, adept al teoriilor conspirației

Primul mort din cauza Omicron, un pensionar anti-vaccinist, adept al teoriilor conspirației

Prima persoană din Marea Britanie care a murit din cauza tulpinii Omicron era un pensionar anti-vaccinist care a refuzat să se imunizeze fiind convins că totul este o conspirație guvernamentală de a controla populația, susține fiul său vitreg.

Victima, căreia nu i s-a făcut cunoscut numele, avea peste șaptezeci de ani, și a fost descrisă ca un pensionar, „în formă și sănătos”. Infectat cu covid, varianta Omicron, la începutul lunii decembrie, a murit luni, 13 decembrie, la spitalul din Northampton, scrie Daily Mail.

Decesul lui a fost anunțat de Boris Johnson la începutul acestei săptămâni – iar critici, inclusiv medici, au cerut guvernului să publice mai multe detalii pentru a opri „alarma inutilă”.

După patru zile, încă nu există alte detalii de la oficialii din domeniul sănătății. Ministerul Sănătății nu a negat că raportul LBC este adevărat – dar a refuzat să comenteze, spunând că nu discută „cazuri individuale”.

Cel puțin un pacient din Anglia a murit infectat cu varianta Omicron, spune Boris Johnson

Fiul vitreg al primei victime Omicron din Regatul Unit, numit de postul de radio LBC drept John din Smithfield pentru a proteja identitatea bărbatului mort, susține că ruda sa era un pensionar care locuia singur și a murit la două săptămâni după ce s-a infectat.

Pensionarul era sănătos și în formă

„Ca să fiu sincer, era retras. Nu pleca niciodată din casă, i se livra toată mâncarea și pleca din casă doar pentru a merge la coșul de gunoi și la cutia poștală. Era unul dintre cei mai curați oameni pe care i-am cunoscut vreodată”, a spus John.


„Dar acesta este lucrul important. Nu era vaccinat. Sora mea este supărată că nu făcuse vaccinul. Ea a avut o ceartă cu el cu privire la asta în octombrie.”

„Credea că este o conspirație. A citit online. Era un om inteligent”, a spus John, adăugând: „Dacă ar fi fost vaccinat, probabil că ar mai fi aici”.

John a spus că tatăl său vitreg a murit luni la spital, la aproximativ o săptămână după internare. El a spus: „Nu putea să vorbească, era speriat. Era în formă. A mâncat sănătos, nu a fumat și n-a băut în ultimii 30 de ani”.


…Primul mort din cauza Omicron, un pensionar anti-vaccinist, adept al teoriilor conspirației…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

A ucis două femei și a abuzat sute de cadavre. Cazul care a șocat Marea Britanie

A ucis două femei și a abuzat sute de cadavre. Cazul care a șocat Marea Britanie

Londa: Au vrut să falsifice înregistrarea vaccinurilor în sistemul online al NHS. Trei bărbați arestați în Ilford

Londa: Au vrut să falsifice înregistrarea vaccinurilor în sistemul online al NHS. Trei bărbați arestați în Ilford