in

Prinții Harry și William au dezvelit împreună statuia Prințesei Diana. Mama lor ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie. Cei doi aproape nu și-au vorbit în ultima vreme

Prinții Harry și William s-au întâlnit ieri, 1 iulie, pentru a dezveli împreună statuia Prințesei Diana. Cei doi frați, care în ultimele 18 luni abia și-au vorbit, au inaugurat împreună joi, 1 iulie, în cadru restrâns, o statuie a mamei lor. Pe 1 iulie, Prințesa Diana ar fi împlinit vârsta de 60 de ani.

Grupul statuar, o înfățișează pe mama lor, alături de trei copii, este amplasat în grădinile Palatului Kensington, din Londra.

Palatul Kensington a transmis că grădina a fost „una dintre locațiile preferate ale prințesei” când a trăit acolo.

Mai bine de 4.000 de flori au fost plantate pentru redecorare, iar durata întregului proces a fost de 1.000 de ore.

Grădina se află în Hyde Park, în centrul Londrei, și va fi deschisă publicului gratuit, de mâine, în intervalul de timp în care este deschis și palatul.

În imaginile video apărute în spațiul public se vede cum prinții Harry și William dezvelesc împreună statuia, vorbesc și își zâmbesc unul altuia.


Funeraliile Ducelui de Edinburgh. Prințul Harry se întoarce pentru înmormântarea bunicului său. Ce decizia s-a luat cu privire la Meghan Markle

„În fiecare zi, ne dorim ca ea să fie încă cu noi, iar speranța noastră este că această statuie va fi văzută pentru totdeauna ca un simbol al vieții ei și a moștenirii pe care a lăsat-o. Astăzi, la ceea ce ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a mamei noastre, ne amintim dragostea, puterea și caracterul ei – calități care au făcut-o o forță pentru bine în întreaga lume, schimbând nenumărate vieți în bine. Mulțumim lui Ian Rank-Broadley, Pip Morrison și echipelor lor pentru munca lor remarcabilă, prietenilor și donatorilor care au ajutat la realizarea acestui lucru și tuturor celor din întreaga lume care păstrează vie memoria mamei noastre”, au spus cei doi într-o declarație comună. 

Evenimentul a fost prima apariție împreună a celor doi frați din aprilie, când William și Harry s-au văzut la înmormântarea Ducelui de Edinburgh, prințul Philip.

Cei doi au schimbat câteva cuvinte despre victoria Angliei la Euro2020, potrivit DailyMail. Apoi, frații au mers împreună în grădină pentru a-și aminti de regretata lor mamă.

Harry a ar fi fost mult mai zâmbitor decât William, care părea mult mai serios. Harry a plecat apoi brusc, părăsind Palatul Kensington după doar 90 de minute, în ciuda sosirii cu doar 15 minute înainte de începerea ceremoniei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
ucigașul de pisici

Brighton: `Ucigașul de pisici` își așteaptă sentința. Înjunghia animalele oamenilor și le lăsa pe pragurile caselor

România pe LISTA VERDE a Marii Britanii la următoarea revizuire