Menu
in

Marea Britanie anunță noi sancțiuni împotriva Rusiei. Printre cei loviți este și măcelarul de la Bucea

Marea Britanie a anunțat o nouă rundă de sancțiuni care îl vizează pe măcelarul de la Bucea, „generalii care comit atrocități în prima linie și persoanele și firmele care susțin armata lui Putin”, a precizat, joi, Ministerul britanic al Afacerilor de Externe, potrivit CNN, citat de News.ro.

Printre cei vizați se află și un general implicat în masacrul de la Bucea.

„Atacul imoral al Rusiei asupra poporului Ucrainei este clar pentru toată lumea. Aceasta vizează în mod deliberat spitalele, școlile și nodurile de transport din Mariupol și nu numai, așa cum au făcut-o în Cecenia și Siria”, a declarat ministrul britanic de Externe, Liz Truss, într-un comunicat.

Sancțiuni suplimentare împotriva Rusiei în Marea Britanie: „Nu ar trebui să facem afaceri cu această țară”

„Marea Britanie este neclintită în sprijinul ei pentru Ucraina și în tragerea la răspundere a lui Putin și a regimului său. Noul val de sancțiuni de astăzi vizează generalii și companiile de apărare care au mâinile întinate de sânge”, a adăugat Truss.

Sancțiunile guvernului Marii Britanii vizează următoarele persoane „ca răspuns la războiul continuu de agresiune din Ucraina”: locotenent-colonel Azatbek Omurbekov, ofițer comandant în armata rusă cu implicare în „masacrul de la Bucea”; general-colonel Andrey Serdyukov, comandantul Forțelor aeriene; general-major Valery Flyustikov, comandantul Forțelor pentru Operațiuni Speciale ruse și general-colonel Nikolay Bogdanovsky, prim-adjunct al șefului Statului Major General al Forțelor Armate Ruse.


…Marea Britanie anunță noi sancțiuni împotriva Rusiei. Printre cei loviți este și măcelarul de la Bucea…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Exit mobile version