in

Prinţul William, testat pozitiv. A ţinut informaţia secretă pentru a nu-i alarma pe britanici

Prinţul William al Marii Britanii a fost infectat cu noul coronavirus în luna aprilie. Potrivit BBC, el a fost testat pozitiv în aceeaşi perioadă cu tatăl său, prinţul Charles, dar ar fi păstrat informația secretă pentru că nu a vrut să producă şi mai multă îngrijorare.

“William a fost afectat destul de tare de virus. La un moment dat se lupta să respire, aşa că, evident, toată lumea din jurul său era destul de îngrijorată”, a declarat o sursă pentru The Sun.

În vârstă de 38 de ani, fiul cel mare al moştenitorului tronului britanic nu a dorit să îi alarmeze pe compatrioţii lui printr-un anunţ referitor la acel diagnostic, care ar fi putut să trimită întreaga naţiune într-o stare de panică generalizată, precizează articolul din The Sun, coroborat ulterior şi cu o serie de informaţii publicate de BBC.

Potrivit presei, prinţul William a fost tratat de medicii familiei regale şi s-a plasat în autoizolare. Palatul Kensington – reședința prințului William – a refuzat să comenteze oficial.
Tot în aprilie, premierul Boris Johnson a făcut o formă gravă de COVID-19 și a fost internat câteva zile la terapie intensivă.

În cadrul Marii Britanii, Anglia a raportat deja peste 1 milion de cazuri de coronavirus şi va intra în cel de-al doilea lockdown din acest an începând de joi, pentru a stopa evoluţia fulminantă a celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

vitamina d

Vitamina D în pâine şi lapte! Medicii britanici cer autorităţilor să introducă suplimente în alimentele de bază

Boris Johnson: „Numărul morților va fi de două ori mai mare decât în primăvară dacă nu intrăm în lockdown”

Boris Johnson: „Numărul morților va fi de două ori mai mare decât în primăvară dacă nu intrăm în lockdown”