in

Probleme pentru șeful Partidul Brexit. Nigel Farage ar putea fi interzis în Parlamentul European

Nigel Farage, șeful Partidului Brexit, ar putea fi interzis în Parlamentul European după ce i s-a cerut să explice presupusele cheltuieli finanțate de milionarul britanic Aaron Banks, potrivit Daily Express.

Liderul Partidului Brexit are la dispoziție 24 de ore să se prezinte în fața comitetului consultativ al Parlamentului European, după ce a fost raportat că nu a declarat „450.000 de lire sterline” cheltuite de Banks pentru referendumul din 2016.


Nigel Farage trebuie să explice, astfel, de ce fondurile nu au fost declarate în registrul său. Sursele din cadrul Parlamentului European au declarat că problema trebuie încheiată înainte de începerea mandatului de cinci ani.

Nigel Farage a lansat Partidul Brexit: „Suntem o națiune de lei condusă de măgari”

Președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, ar putea să-l pedepsească pe Nigel Farage cu o interdicție de o lună de la „activitatea parlamentară”, dacă se constată că acesta a încălcat regulile.

Ar fi pentru prima dată în istoria Parlamentului când un deputat în Parlamentul European ar fi suspendat temporar, scrie Daily Express.

Farage ar putea pierde astfel ocazia să participe la prima ședință a noului parlament  unde vrea să transmită un discurs eroic de victorie a Brexit în Marea Britanie.

„Nu voi participa la o astfel de convocare din scurt, iar dacă încearcă să mă oprească să intru în clădire, cine altcineva va fi vocea miilor de oameni care au votat pentru mine? Este acest un stil democratic al UE?”, a spus Farage.

„Nu am primit bani privați în scopuri politice. Acest comitet ar fi mai bine să-și petreacă timpul investigând risipa de bani publici de către deputații europeni”, a mai acuzat șeful Partidului Brexit.

Paradox: Britanicii ies din UE și își aleg primii europarlamentarii. Nigel Farage, atacat cu milkshake-uri

 O tânără abuzată sexual la 11 ani a fost eutanasiată. La 17 ani suferea de depresie severă și anorexie

A avut erecție timp de nouă zile după un accident de motocicletă