in

Protest al ucrainenilor din Londra în fața Ambasadei Rusiei din Regatul Unit. Ce au lăsat la ușa ambasadorului statului invadator

Protest al ucrainenilor din Londra în fața Ambasadei Rusiei din Regatul Unit. Ce au lăsat la ușa ambasadorului statului invadator

Ucrainenii din Londra s-au strâns în fața clădirii Ambasadei Rusiei în Regatul Unit, unde au organizat un protest inedit.

Ca răspuns la jafurile comise de soldații ruși, care au trimis în țara lor, prin intermediul firmelor de curierat, bunuri furate din casele ucrainenilor invadați, ucrainenii a dus în la poarta Ambasadei Rusiei „lucrurile preferate“ ale rușilor: jucării, scutece, tigăi, haine ponosite etc.

„Chiar merită aceste lucruri viața unor oameni nevinovați?“, au scris pe rețelele de socializare cei prezenți la manifestație.

În urma înregistrărilor unei firme de curierat din Belarus a ieșit la iveală că soldații ruși au trimis către familiile lor lucruri prădate din casele ucrainenilor invadați.

„Rușii sunt cunoscuți pentru barbarismul lor. Pe măsură ce pachetele cu lucruri furate din casele ucrainenilor erau trimise în Rusia, comunitatea ucraineană din Londra a adus lucrurile preferate ale rușilor la ambasada lor. Printre ele – jucării, scutece și tampoane, tigăi, haine și cizme ponosite și electronice folosite. Chiar merită aceste lucruri viața unor oameni nevinovați?!?“, este mesajul care însoțește fotografiile de la ineditul protest din Londra.

Rușii din Londra se alătură protestelor pro-Ucraina. „Oamenii sunt îngroziți că Putin îi poate găsi oriunde”

Ucrainenii spun în comentarii că, de fapt, rușii arată că se comportă la fel ca în Al Doilea Război Mondial, când, de asemenea, au făcut prăpăd pe unde au trecut.

„O parte din familia mea este originară din Lviv. O rudă mi-a spus recent că atunci când trupele sovietice au trecut prin acea zonă în timpul celui de-al doilea război mondial, au smuls robinetele din casele oamenilor. Nu aveau instalații sanitare interioare în multe părți ale Rusiei, iar unii dintre soldații ruși erau atât de proști încât au crezut că dacă aduc un robinet acasă și îl bagă în perete, va avea apă“, este unul dintre comentarii. 

„Au luat toalete din casele georgiene în timpul războiului din august 2008“, scrie altcineva despre întâmplări mult mai recente avându-i drept protagoniști pe soldații ruși. 

 „Putin și Oligarhii și-ar putea folosi banii pentru modernizarea și îmbunătățirea nivelului de trai al rușilor, în loc să construiască iahturi, avioane și vile uriașe de lux. Nu le pasă de propriul popor“, este un alt comentariu. 

 „Excelentă idee. Gata cu reciclarea. Lăsați rușii să recicleze. Veniți și lăsați toate bunurile pentru reciclare în fața ambasadei ruse“, salută altcineva ineditul protest. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

Boris Johnson Zelenski

Vizită surpriză la Kiev a premierului britanic Boris Johnson. Ce a discutat cu președintele Zelenski

regina COVID

Regina Angliei, declarații șocante despre starea sa de sănătate. Suverana se simte obosită și epuizată după COVID