in

Protestatarii anti-vacciniști din Anglia atacă un centru de testare COVID și aruncă echipamentele la gunoi – VIDEO

Protestatarii anti-vaciniști din Anglia atacă un centru de testare COVID și aruncă echipamentele la gunoi - VIDEO

Mai mulți protestatari anti-vacciniști din Anglia au atacat un centru de testare COVID, pe care l-au confundat cu un centru de vaccinare.

Potrivit The Independent, manifestanții, conduși de Piers Corbyn, fratele fostului lider laburist, au luat cu asalt centrul de testare din Milton Keynes.

Poliția face acum apel pentru informații cu privire la zecile de persoane filmate, o femeie fiind surprinsă în timp ce jefuiește un birou și fură ceea ce par a fi diverse mostre și echipamente de testare COVID.

Mulțimea a dat năvală în instituție, agitând pancarte pe care scria „Libertatea nu este negociabilă” și scandând sloganuri precum „Îți faci vaccinul nenorocit. Ești un***”.

Imaginile, care au fost distribuite pe rețelele de socializare, arată, de asemenea, membri ai mulțimii aruncând cu semne de circulați către cortul amenajat, în timp ce un bărbat poate fi auzit anunțând printr-o portavoce că „sunt pașnici”.

Protestatarii anti-vaccin din Londra au hărțuit clienții magazinelor și s-au luat la bătaie cu poliția

Jeff Wyatt, fostul lider adjunct al Mișcării de extremă-dreapta For Britain Movement, s-a adresat mulțimii, susținând că sunt „milioane” de activiști anti-vaccin care s-au „trezit”.

O parte din mulțime a fost filmată apropiindu-se de personalul centrului, strigând la aceltia să „scoată” jachetele portocalii fluorescente NHS, cerându-le să spună dacă „au fost vaccinați” și filmându-i pe telefoanele mobile.

Alții sunt surprinși dărâmând indicatoare, în timp ce strigă „rușine să vă fie” și „nemernici fasciști”.

Mii de oameni protestează la Londra împotriva restricțiilor și a vaccinării obligatorii

Matthew Barber, comisar de poliție pentru Thames Valley, a spus că este „îngrozitor” să vezi că protestul „escaladează în ceva atât de urât”.

El a adăugat că a vorbit cu ofițerii de poliție și că „infracțiunile vor fi investigate și se vor lua măsurile corespunzătoare”.


…Protestatarii anti-vaciniști din Anglia atacă un centru de testare COVID și aruncă echipamentele la gunoi…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

infectări zilnice

Număr IREAL de infectări zilnice în Marea Britanie

NHS se pregătește de un val de internări în Anglia. Se redeschid spitalele provizorii Nightingale

NHS se pregătește de un val de internări în Anglia. Se redeschid spitalele provizorii Nightingale