in

Regina Angliei, declarații șocante despre starea sa de sănătate. Suverana se simte obosită și epuizată după COVID

regina COVID

Regina Marii Britanii a dezvăluit că se simte „foarte obosită și epuizată” după ce a trecut peste infectarea cu COVID.

Suverana, în vârstă de 95 de ani, a fost testată pozitiv pentru COVID în februarie și s-a spus că a suferit de „simptome ușoare, asemănătoare răcelii” la momentul respectiv, scrie METRO.

În ciuda bolii, Palatul Buckingham a spus că Regina Elisabeta II este hotărâtă să continue să lucreze și a anunțat că și-a revenit nouă zile mai târziu.

Ea a descris experiența pentru prima dată în timpul unei vizite virtuale la Spitalul Regal din Londra, la începutul acestei săptămâni.

„Te lasă foarte obosit și epuizat, nu-i așa?” a spus Regina fostului pacient cu COVID, Asef Hussain și soției sale, Shamina. „Această pandemie este îngrozitoare.”

Regina Marii Britanii este bolnavă de COVID

Hussain a fost al treilea membru al familiei sale care a fost internat la spital cu COVID, în decembrie 2020. Fratele său a murit mai întâi și apoi tatăl său, care a murit în timp ce domnul Hussain era conectat la ventilator.

Doamna Hussain i-a spus Reginei că 500 de prieteni și și membri ai familiei din întreaga lume se roagă pentru soțul ei.

Mireia Lopez Rey Ferrer, o soră mai mare care lucrează la spitalul din Whitechapel, estul Londrei, din 2008, i-a spus Reginei despre angajamentul personalului medical față de pacienți.

Ea a spus: „Ca asistente, ne-am asigurat că nu sunt singuri. I-am ținut de mână, le-am șters lacrimile și le-am oferit mângâiere. Uneori am simțit că alergăm la un maraton fără linie de sosire.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Protest al ucrainenilor din Londra în fața Ambasadei Rusiei din Regatul Unit. Ce au lăsat la ușa ambasadorului statului invadator

Protest al ucrainenilor din Londra în fața Ambasadei Rusiei din Regatul Unit. Ce au lăsat la ușa ambasadorului statului invadator

suedia finlanda NATO

Putin, meci greu cu Occidentul. Finlanda și Suedia, pregătite să se alăture NATO în cel mai scurt timp