in

Regina Elisabeta II se retrage din viața publică. Va rămâne la Castelul Windsor pe termen nedeterminat

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se retrage, cel puțin temporar, din viața publică. Ea va rămâne la reședința de la Castelul Windsor alături de Prințul Philip. Decizia a venit ca urmare a impactului epidemiei de coronavirus.

Palatul Buckingham va fi închis publicului, pentru prima oară în ultimii 27 de ani. Angajamentele publice ale reginei prevăzute pentru această vară și începutul toamnei au fost deja anulate. Acestea includeau sărbătoarea Trooping the Colour și ceremonia Ordinului Jartierei și mai multe petreceri în aer liber, evenimentele preferate ale suveranei.

Regina Marii Britanii sărbătorește 94 de ani izolată în Palatul Windsor, fără salve de tun. „Nu e cazul, în situația actuală”

Regina Elisabeta II a Marii Britanii, care se află pe tronul Regatului Unit de 68 de ani, va rămâne la reședința de la Castelul Windsor pe termen nedeterminat, a anunțat Casa Regală. Absența sa din viața publică va fi cea mai lungă de pe parcursul domniei de aproape 7 decenii, potrivit Sunday Times.  

Suverana, în vârstă de 94 de ani, s-a izolat alături de Prințul Philip (99 de ani) la castelul Windsor, reședință a familiei regale, și va rămâne acolo o perioadă, până la trecerea riscului iscat de pandemia de coronavirus.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Responsabilii TfL, speriați de afluxul de oameni din trenuri: „Purtați măști de protecție și mențineți distanțarea”

peter piot

Savantul care a descoperit Ebola, infectat cu COVID-19: «Acest virus atacă toate organele. Mulți vor avea nevoie de tratament toată viața»