in

Regina Marii Britanii s-a întors la lucru după mici probleme de sănătate

regina marii britanii

Regina Marii Britanii s-a întors la îndatoririle regale, adresând o scrisoare pentru „întărirea Commonwealth-ul” după problemele de sănătate pe care le-a avut.

În timp ce se pregătește să sărbătorească 70 de ani de la urcarea pe tron, ​​anul viitor, sănătatea Reginei este monitorizată îndeaproape pentru a se asigura că suverana poate lua parte la toate îndatoririle.

După un an incredibil de greu, după pierderea soțului ei și fluxul constant de știri care îi implică pe prințul Andrew și prințul Harry, nu este de mirare că regina a trebuit să se odihnească, scrie My London.

Îngrijorări la Palatul Buckingham: Harry, chemat acasă să o vadă pe Regina Elisabeta II „până nu e prea TÂRZIU”

În urma știrii că medicii au cerut ca regina Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, să se odihnească acasă încă două săptămâni, Regina a luat parte la sarcini ușoare, cum ar fi întâlniri prin apeluri video.

Și astăzi (1 noiembrie) Regina a emis o declarație către poporul din Antigua și Barbuda pentru a comemora cea de-a 40-a aniversare de la independența lor față de Regatul Unit.

Familia Regală a postat o declarație a Reginei, adresată guvernatorului general al țării, Sir Rodney Williams.


Scrisoarea emoționantă scrisă de monarh face referire la 40 de ani de la independența Antigua și Barbuda față de Regatul Unit și urează țării „fericire și prosperitate în continuare”.

„Îmi face mare plăcere să trimit felicitările mele guvernului și poporului din Antigua și Barbuda, când sărbătorești cea de-a 40-a aniversare a independenței. Îmi transmit caldele urări de fericire și prosperitate continuă cu această ocazie importantă și în viitor”, se mai arată în scrisoarea suveranei britanice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

Alexandra Bulat: „Toți cetățenii UE din Marea Britanie ar trebui să aibă drept de vot”

Alexandra Bulat: „Toți cetățenii UE din Marea Britanie ar trebui să aibă drept de vot”

Halloween însângerat la Londra: Doi morți și trei răniți în urma violențelor