in

Relaxare de Crăciun: Oamenii din trei gospodării vor putea sărbători împreună. Doar pentru cinci zile

Liderii din Anglia, Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord au fost de acord ca oamenii să se poată întâlni de Crăciun acasă, în aer liber sau într-un lăcaș de cult, în perioada 23-27 decembrie.

Persoanele vor putea, de asemenea, să călătorească pe întreg teritoriul Marii Britanii, fără restricții, pentru o perioadă de cinci zile, în scopul întâlnirii cu familiile.

Celor care călătoresc în și din Irlanda de Nord li se va permite să călătorească o zi suplimentară.

Noile reguli au fost convenite de de ministrul Michael Gove, primii miniștri ai Irlandei de Nord, Scoția și Țara Galilor și viceprim-ministrul Irlandei de Nord, în cadrul unei reuniuni COBRA, de marți, 24 noiembrie.

Cu toate acestea, între 2 și 23 decembrie, un sistem regional mai dur va reveni în vigoare pentru Anglia, care se află în prezent sub lockdown național. Miniștrii vor stabili joi în ce fază a restricțiilor va intra fiecare regiune.

Boris Johnson anunță sfârșitul LOCKDOWN. Anglia se redeschide, însă nu se știe până când


Între 23 și 27 decembrie, oamenii din Marea Britanie se vor putea întâlni cu cei din alte gospodării în dar nu mai mult trei gospodării – doar într-o casă privată, un lăcaș de cult sau în aer liber.

Nu li se va permite să se întâlnească în pub-uri, restaurante sau baruri.

Restricțiile de călătorie din Regatul Unit vor fi ridicate în timpul perioadei de cinci zile, permițând oamenilor să călătorească pentru a se întâlni cu familiile.

Copiii cu vârsta sub 18 ani ai căror părinți nu locuiesc împreună pot face parte din „bulele” de Crăciun ale ambilor părinți, dacă părinții lor aleg să formeze bule separate, arată Sky News.

O declarație comună a celor patru națiuni arată că: „Pe măsură ce 2020 se apropie de sfârșit, recunoaștem că a fost un an incredibil de dificil pentru noi toți. Cu toții a trebuit să facem sacrificii semnificative în viața noastră de zi cu zi și multe grupuri religioase și comunitare au trebuit deja să schimbe sau să renunțe la sărbătorile lor obișnuite pentru a încetini răspândirea coronavirusului și pentru a salva vieți.”

„Acesta nu poate fi un Crăciun normal. Dar pe măsură ce ne apropiem de perioada festivă, am lucrat îndeaproape împreună pentru a găsi o modalitate prin care familiile și prietenii să se vadă, chiar dacă pentru o perioadă scurtă de timp, și recunoaștem că trebuie să fie atât limitată, cât și precaută”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Președintele ales al Statelor Unite nu dorește o graniță fizică între Irlanda și Marea Britanie

Ministrul de Finanțe dezvăluie situația catastrofală din Marea Britanie: Cea mai gravă recesiune din ultimii 300 de ani

Ministrul de Finanțe dezvăluie situația catastrofală din Marea Britanie: Cea mai gravă recesiune din ultimii 300 de ani