in

Relaxarea restricțiilor în Londra: Poliția va patrula în zonele aglomerate pentru respectarea regulilor

O dată cu ridicarea restricțiilor azi, 12 aprilie, Poliția Metropolitană trimite ofițeri care să patruleze în zonele aglomerate din Londra pentru menținerea oamenilor în siguranță.

Începând cu 12 aprilie, pub-urile, barurile și cele mai multe locuri din industria ospitalității se pot redeschide pentru servicii în aer liber sau pentru servire a mesei. La fel, se redeschid magazinele neesențiale, facilitățile de petrecere a timpului liber, saloanele de coafură și de înfrumusețare.

Pe măsură ce mulți oameni se întorc în zonele de aglomerate din oraș – Poliția Metropolitană este pregătită pentru provocările pe care aceasta le poate aduce relaxarea.

Comisarul adjunct Jane Connors a declarat: „Poliția Metropolitană este gata să-i întâmpine pe oameni pe străzile Londrei. Vom intensifica patrulele din zonele foarte aglomerate, pentru a fi atenți la siguranța tuturor și pentru a perturba orice activitate infracțională”.

LOCKDOWN: Poliția face razii la metroul din Londra și în parcuri. Se dau amenzi pe loc, fără avertisment

„Desigur, acolo unde trebuie să luăm măsuri împotriva celor care încalcă periculos regulile o vom face. În timp ce rata cazurilor a scăzut la Londra, am văzut problemele din nordul Europei. Este important să respectăm cu toții regulile, astfel încât alte restricții să fie evitate ”.


Ca parte a reducerii restricțiilor, Poliția Metropolitană va continua un parteneriat bine stabilit cu cele 32 de consilii locale din Londra pentru a ca reglementările să nu fie încălcate în incintele autorizate.

DAC Connors a adăugat: „Pe măsură ce totul se deschide pe străzile londoneze și în sectorul hotelier din Londra, știu că majoritatea covârșitoare a proprietarilor vor acționa în mod responsabil. Afacerile au fost puternic afectate de această pandemie, dar este important ca toată lumea să joace rolul ei în reducerea ratei infecției. Patrulele noastre comune cu consiliile vor continua și, dacă vedem că sunt asumate riscuri inutile, ne vom angaja, vom explica reglementările și, dacă este necesar, vom lua măsuri. ”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Anglia, prima zi de beție după 4 luni. Ziua în care se deschid pub-urile și restaurantele. Boris Johnson: „Voi merge la o terasă și voi bea o halbă”

Român acuzat de sclavie modernă. „Banii victimei intrau în contul soției inculpatului”