in ,

Restricțiile din Marea Britanie continuă până pe 7 mai. 84% dintre britanici au probleme financiare

Marea Britanie ar putea să relaxeze restricțiile impuse din cauza coronavirusului în trei săptămâni, arată Daily Mail, care îl citează pe ministrul de Externe, Dominic Raab, cel care îl înlocuiește pe premierul Boris Johnson, aflat în recuperare.

Cu toate acestea, se pare că populația este „prea speriată” pentru a își relua activitatea normală, iar miniștrii se tem că va trebui convinsă să înceapă să părăsească locuințele „încet și treptat”.

De asemenea, medicii au avertizat că suspendarea tuturor operațiunilor NHS care nu sunt urgente pentru a se concentra pe cazurile de coronavirus înseamnă că mai mulți pacienți cu cancer și boli de inimă vor muri.

Marea Britanie: Fiica unui ministru primește „permisiune specială” pentru a fi testată pentru COVID – 19. Rezultatul: negativ!

Surse din Ministerul de Finanțe au avertizat asupra „eșecurilor sistemice” dacă economia nu este funcțională până la jumătatea verii. „Există un punct din care nu ne mai putem întoarce”, a spus o sursă pentru The Times.

De altfel, un sondaj YouGov a dezvăluit faptul că 84% dintre cei chestionați au avut probleme financiare din cauza restricțiilor.

Aproximativ 44% dintre respondenți consideră că premierul ar fi putut implementa controale mai stricte.


Sute de noi decese în Marea Britanie. Numărul total al morților a trecut de 11.300.

Dominic Raab a insistat că virusul nu a trecut încă de apogeu și că este „mult prea devreme” să vorbim despre relaxarea măsurilor.

Vorbind la briefingul de presă din Downing Street de ieri, 13 aprilie, el le-a mulțumit celor care au ales să stea acasă de Paște.

Organizația Mondială a Sănătății a spus că restricțiile ar trebui să fie ridicate lent și nu „dintr-o dată” pentru a evita reapariția virusului și numai dacă există măsuri adecvate, inclusiv capacitatea „semnificativă” de urmărire a contactelor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-a întors din Marea Britanie și a fugit de două ori din carantină: arestat la Zalău

Previziuni sumbre pentru piața imobiliară din Marea Britanie: Prețurile locuințelor vor scădea cu 13%