in

Zeci de mii de persoane din Marea Britanie au primit rezultate eronate la testele PCR

rezultate eronate PCR

Unui laborator de testare COVID din Anglia, i s-a suspendat activitatea, după ce zeci de mii de persoane ar fi primit, din greșeală, rezultate eronate la testele PCR.

Aproximativ 43.000 de persoane din Anglia s-ar putea să fi primi în mod eronat rezultate negative la COVID-19, din cauza unor erori de laborator.

În urma unei anchete a autorităților sanitare britanice, prelucrarea testelor de la laboratorul din Wolverhampton a fost suspendată, potrivit News.ro.

Anglia adoptă noi reguli de călătorie. Doar nevaccinații vor face carantină și vor cumpăra teste PCR

Au apărut semne de întrebare și îngrijorări după ce mai multe persoane au primit rezultate pozitive ale unor teste COVID și rezultate negative PCR de la laborator.

Autoritățile contactează în prezent persoanele vizate, mai ales în sud-vest, pentru a le cere să se testeze din nou. La începutul lunii octombrie, Marea Britanie a raportat o creștere a numărului zilnic de noi cazuri COVID după eliminarea majorității restricțiilor pandemice și pe măsură ce școlile și birourile au fost redeschise.

Ultimul bilanț arată că peste 45.000 de persoane s-au infectat cu COVID în Marea Britanie în ultimele 24 de ore.Zeci de mii de persoane din Marea Britanie au primit rezultate eronate la testele PCR

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

copii în Regatul Unit

Românii fac copii mulți în Regatul Unit. Locul 2 la nașteri după pakistanezi

autoturism furat

Autoturism furat din Marea Britanie, găsit în Bacău