in

Rusia a lansat pe orbită o încărcătură militară secretă

încărcătură militară

Șefii programelor spațiale de la Kremlin au lansat o încărcătură militară secretă pe orbită în jurul Pământului, folosind noua racheta ruseasca Angara 1.2.

Lansarea a avut loc vinerea trecută la Cosmodromul Plesetsk din orașul Mirny, din nord-vestul regiunii Arhangelsk, arată Metro.

Potrivit unei declarații a Ministerului rus al Apărării (MOD), un „echpament de luptă” spațial a lansat o încărcătura utilă neidentificată.

Probabil a fost un sistem de sateliți militari de top pentru utilizare în războiul din Ucraina.

Imaginile video ale lansării pe timp de noapte arată racheta lansată deja.

„Din Cosmodromul de Testare de Stat al Ministerului Apărării al Federației Ruse (Cosmodromul Plesetk) din regiunea Arhangelsk, echipajul de luptă al Forțelor Spațiale ale Forțelor Aerospațiale [VKS] a lansat cu succes un vehicul de clasă ușoară Angara-1.2 cu o navă spațială, în interesul Ministerului rus al Apărării”, a declarat Ministerul Apărării din Rusia într-un comunicat.

Rusia amenință din nou Marea Britanie și Occidentul: „Ne puneți răbdarea la încercare”

„Lansarea rachetei purtătoare și lansarea navei spațiale pe orbita calculată au avut loc în modul normal”, au adăugat ei.

La două minute după lansare, vehiculul de lansare Angara-1.2 a fost acceptat pentru escortă de către controlul de la sol.

„În total, peste 30 de instrumente de măsurare la sol și peste 50 de echipaje de luptă ale Armatei a 15-a Forțe Aerospațiale (Special Scop) au fost implicate în asigurarea lansării navei spațiale”, se mai arată în comunicat.

Acesta a fost primul zbor operațional al Angara 1.2 în urma unui zbor de testare suborbital pentru a verifica dacă toate sistemele funcționează.

În decembrie anul trecut, Rusia și-a lansat cea mai mare rachetă de la căderea Uniunii Sovietice în urmă cu 30 de ani – Angara A-5 de 210 de metri.

Identitatea încărcăturii utile nu a fost încă dezvăluită, în timp ce nava spațială a fost numită Kosmos 2555 după lansarea cu succes.


Rusia a lansat pe orbită o încărcătură militară secretă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Londra, Camden: Forța femeile să îi facă sex oral sub amenințarea cuțitului

Londra, Camden: Forța femeile să îi facă sex oral sub amenințarea cuțitului

La Londra va fi mai cald decât în Benidorm, în această săptămână

La Londra va fi mai cald decât în Benidorm, în această săptămână