in

S-a stabilit: Nord-estul Angliei intră sub restricții din această noapte. Peste 9 milioane de oameni vor fi afectați

Nord-estul Angliei va intra sub restricții, de la miezul nopții, cu închiderea localurilor la ora 22.00 și interzicerea vizitării prietenilor și a familiei.

Peste două milioane de oameni din nord-estul Angliei vor suferi noi restricții legate de COVID-19, începând de mâine, titrează și The Sun.

În această dimineață, ministrul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, a confirmat ceea ce era inevitabil pentru mai multe orașe mari din Anglia, în încercarea de a opri răspândirea coronavirusului.

Restricțiile se vor aplica în Newcastle, Northumberland, North Tyneside, South Tyneside, Gateshead, County Durham și Sunderland.

Potrivit noilor reguli, barurile, cafenelele și restaurantele vor trebui să ofere doar servicii la mese, vor trebui să închidă până la ora 22:00 și nu se pot deschide din nou până la ora 17:00.

De asemenea, oamenilor nu li se va permite să socializeze cu prietenii și familia, în afara propriilor gospodării, fie în interior, fie în exterior.


Sunt incluse locurile publice, cum ar fi puburi și parcuri, dar și în case private și grădini.

Oamenii nu trebuie să utilizeze transportul public decât în ​​scopuri esențiale – cum ar fi călătoria la școală sau la serviciu.

Totodată, manifestările sportive se vor desfășura fără spectatori.

COVID-19: Noi restricții în nord-estul Angliei. Se aplică inclusiv pentru pub-uri și restaurante

„Oamenii din aceste zone nu trebuie să socializeze în afara propriilor gospodării. Știu că oamenii din nord-est se vor uni pentru a învinge acest virus și pentru a-l învinge, trebuie. Trebuie să urmărim datele și să acționăm. Cu iarna la orizont, trebuie să ne pregătim, să ne susținem apărarea și să ne reunim din nou.”

Peste două milioane de localnici vor fi afectați de reguli, care au fost impuse după ce cazurile de COVID-19 au crescut brusc în ultima săptămână.

La începutul acestei săptămâni, liderii locali i-au scris domnului Hancock pentru a cere acțiuni rapide. Sunderland are în prezent 103 cazuri la 100.000 de locuitori, iar  South Tyneside, Gateshead și Newcastle au toate cifre de peste 70 de infectări la suta de mii de locuitori.

Ministrul Sănătății a dezvăluit astăzi că numărul persoanelor internate în paturi cu ventilator mecanic a crescut la peste 100, pentru prima dată din luna iulie.

Hancock a anunțat, de asemenea, o finanțare suplimentară de 2,7 miliarde de lire sterline pentru NHS, înainte de iarnă.

De asemenea, se vor cheltui 150 de milioane de lire sterline pentru extinderea departamentelor de urgență.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Anunț surprinzător al Reginei Elisabeta II: Se întoarce la Palatul Buckingham

Anunț surprinzător al Reginei Elisabeta II: Se întoarce la Palatul Buckingham

Statele Unite ar putea refuza un tratat comercial cu Marea Britanie, dacă se încalcă Acordul Brexit

Statele Unite ar putea refuza un tratat comercial cu Marea Britanie, dacă se încalcă Acordul Brexit