in

Șapte zboruri din țări europene, pentru aducerea în țară a unor cetățeni români

Ministerul Afacerilor Externe a menționat joi, 21 mai, că vor fi organizate, în perioada 21 – 24 mai, șapte zboruri din state europene pentru aducerea în țară a cetățenilor români aflați în străinătate cu titlu temporar și care au fost afectați de măsurile de restrângere a transportului aerian, adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19.

WizzAir a anulat aproape toate zborurile programate pentru luna iunie între Suceava și Londra

„În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români aflați în străinătate cu titlu temporar şi care au fost afectați de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că, urmare demersurilor întreprinse la nivelul misiunilor diplomatice ale României în străinătate și la nivelul Centralei MAE, în perioada 21 – 24 mai vor fi organizate șapte zboruri din state europene (Regatul Spaniei, Republica Franceză și Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord) pentru cetățenii români aflați în situația descrisă mai sus”, se arată într-un comunicat al MAE.

Astfel, ca rezultat al cooperării la nivelul Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și Ministerului Afacerilor Interne, va fi facilitată organizarea unor zboruri din Madrid (21 și 24 mai), Barcelona (21 și 24 mai), Malaga (22 mai), Londra (23 mai), Paris (23 mai).

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

WizzAir a anulat aproape toate zborurile programate pentru luna iunie între Suceava și Londra

Ministrul Sănătății din Marea Britanie: Unul din cinci londonezi a avut coronavirus. 338 de decese în ultimele 24 de ore