in

Sărbătoare la Londra după semnarea acordului comercial cu UE

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, a confirmat joi, 24 decembrie, semnarea acordului comercial post-Brexit cu Uniunea Europeană, postând pe Twitter mesajul: „S-a ajuns la un acord”, însoțit de o fotografie cu el exultând, cu degetele mari ridicate în semn de victorie, relatează AFP şi Reuters.

Ministrul britanic al Comerțului internațional, Liz Truss, a salutat la rândul ei vestea pe Twitter. „Vom avea o relație comercială solidă cu UE și vom aprofunda schimburile cu partenerii noștri din lumea întreagă datorită politicii noastre comerciale independente”, a scris ea. Boris Johnson a mai afirmat că acordul încheiat cu UE este în stilul celui cu Canada.

Cadou de CRĂCIUN: Acordul post-Brexit cu UE, la un pas de a fi semnat. Marea Britanie și Uniunea Europeană au ajuns la o înțelegere

Oamenii au afirmat că este imposibil, dar am luat controlul înapoi, a mai afirmat el. Acest acord va însemna siguranță pentru afaceri, a dat asigurări Johnson.

De asemenea, a spus Jonhson, nu va fi un lucru rău pentru UE să aibă un Regat Unit prosper la ușa sa.

El a mărturisit că disputele cu UE au fost dure, dar a spus că acordul este unul bun pentru întreaga Europă.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Revolta șoferilor de la Dover continuă. Camionagii români, în primele rânduri ale protestului: „Am doi copii care plâng acasă pentru că nu mă vor vedea de Crăciun”

Aproape 600 de români REPATRIAȚI din Marea Britanie, a intervenit Ambasada României