in

Scandal după finala de la Wimbledon. Englezii se leagă de sânii Simonei Halep

Tabloidele din Marea Britanie au dedicat spații largi victoriei Simonei Halep la Wimbledon, însă subiectul a fost abordat, aducându-se în discuție un amănunt fără niciun fel de legătură cu finala câștigată, sâmbătă, 13 iulie, de Simona.

În ediția de duminică a publicațiilor britanice, precum „The Sun“ și „The Sunday Times“, jurnaliștii și-au început textele amintind de operația de micșorare a sânilor la care a fost supusă Simona, în urmă cu mai mulți ani!


Subiectul a dat naștere la un val uriaș de revoltă din partea cititorilor, după cum se poate vedea mai jos:

*Tessa Dunlop: Se concentrează pe sânii Simonei Halep, imediat după triumful ei de la Wimbledon. E un motiv serios pentru a boicota Sunday Times”, a scris celebra prezentatoare TV Tessa Dunlop.

*Deanna Hollings: Deci, a câştigat finala de la Wimbledon în 58 de minute în faţa Serenei Williams, dar articolul este despre mărimea sânilor ei. Poftim?

*Nicola Diamond: Ruşinos, dar, cu toate astea, tipic pentru un articol despre femei în sport. Simona Halep a făcut un meci fantastic pentru a ajunge campioană la Wimbledon, dar tot ce puteţi scrie este despre operaţia ei de micşorare a sânilor.

*Emily Diamond: Wow! O campioană la Wimbledon, dar articolul este despre sânii ei.

*Harriet Bell: Simona Halep a câştigat Wimbledon în două seturi. Sunday Times se focusează însă pe operaţia ei de micşorare a sânilor. Serios?

Redacția Charlie Hebdo, acționată în instanță pentru „ironizarea Simonei Halep ”

Simona Halep este câștigătoare a trofeului de la MontrealMarea Britanie. O instanță a decis extrădarea în România a miliardarului fugar Puiu Popoviciu

Fura bani și telefoane la metroul londonez. Hoț de buzunare român trimis la închisoare