in

Scoțienii și galezii și-au ieșit din minți. Boris a ieșit în Downing Street fluturând steagul englez. „Ești premierul Marii Britanii, nu al Angliei”

Fluturatul steagului Angliei, în această seară, în fața reședinței din Downing Street, Londra, ar putea să îl coste mult pe premierul britanic.

Liderul conservator s-a confruntat cu critici aspre din partea scoțienilor și galezilor care reclamă că nu ar fi făcut același lucru dacă echipele acestor națiuni s-ar fi calificat în finala Euro 2020.

Ei îi aduc aminte lui Boris Johnson că este premierul întregului Regat Unit, nu doar al Angliei.

La ordinul său, reședința guvernului Marii Britanii a fost decorată cu drapele engleze, albe, cu crucea roșie a Sfântului Gheorghe.

Unii au reacționat puternic pe Twitter: „Cam atât cu a fi prim-ministru al Marii Britanii” și „Nu cred că ar face asta pentru Țara Galilor, Irlanda de Nord sau Scoția”.

Finala EURO 2020. Un bilet la meciul Anglia-Italia de pe Wembley a ajuns să coste cât un apartament din România. UEFA avertizează: „ATENȚIE LA FALSURI!”

Străzile Angliei sunt pline de steaguri, din Essex, până la Bristol, în timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare cel mai mare joc din Anglia din ultima jumătate de secol, scrie Daily Mail.

Un rezident din Chelmsford, Essex, a reușit să acopere fiecare centimetru disponibil al casei sale cu nouă steaguri gigantice.

Este pentru prima dată când Anglia ajunge la finala Campionatului European – și pentru prima dată după 1966, de la Cupa Mondială, când ajunge în finala unui turneu important.


Premierul britanic a ieșit în Downing Street fluturând steagul englez….

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 2.5]

Londra: Român incendiat în Ilford. A murit în chinuri groaznice. Alți doi români au fost condamnați pentru această oroare

autobuzul vaccinării

Românii din nordul Londrei se pot vaccina fără programare. Autobuzul vaccinării parchează la Centrul Comercial Brent Cross