in

Gata cu testarea celor care intră în Marea Britanie. Se renunță și la testele antigen pentru cei vaccinați

Gata cu testarea celor care intră în Marea Britanie. Se renunță și la testele antigen pentru cei vaccinați

Marea Britanie renunță și la testele antigen pentru cei vaccinați. Persoanele complet vaccinate nu vor mai trebui să facă niciun test COVID pentru a intra în Marea Britanie, a confirmat Boris Johnson.

Premierul a declarat azi, 24 ianuarie, că cele două teste de flux lateral – care sunt în prezent necesare pentru persoanele complet vaccinate care intră în Marea Britanie – vor fi abandonate, ceea ce va însemna o economie de 120 de lire sterline pentru o familie cu doi copii. Modificările sunt așteptate să intre în vigoare la ora 4:00, pe 11 februarie.

Această măsură vine după ce testele înainte de plecare și cele PCR pentru călătorii vaccinați au fost ridicate, la începutul acestei luni și va fi un avantaj major pentru industria călătoriilor înaintea vacanței din februarie.

Firmele de turism au raportat deja o creștere a rezervărilor pentru perioada vacanței din februarie, după relaxarea restricțiilor.

Boris Johnson a declarat că țara trece printr-un val Omicron, dar „lucrurile încep să se îmbunătățească”, arată The Telegraph.

„Pentru a arăta că țara este deschisă pentru afaceri, oamenii nu mai trebuie să facă teste dacă sunt dublu vaccinați”, a spus el în timpul vizitei la Spitalul Universitar Milton Keynes din Buckinghamshire.

Copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani li se va acorda, de asemenea, acces la permisele digitale Covid, la timp pentru vacanță. În prezent, aceștia sunt excluși de la utilizarea certificatelor.

Testele COVID înainte de călătorie vor fi eliminate în Anglia: Nu mai au sens

Acest lucru prezintă probleme pentru familiile care călătoresc în țări precum Franța, Italia și Spania, care impun ca toți cei peste 12 ani să fie dublu vaccinați.

Părinții sunt obligați să solicite o scrisoare NHS care să confirme starea de vaccinare a copiilor sub 16 ani, dacă doresc să călătorească fără probleme.

Rezervările pentru toate destinațiile de vacanță au crescut deja cu 67% în medie, comparativ cu decembrie 2021, potrivit analiștilor Skyscanner.

Destinațiile cu cea mai rapidă creștere a rezervărilor sunt Maldive (cu 125%), Mexic (cu 110%), Costa Rica (72%), Columbia (48%) și Tanzania (39%).


…Gata cu testarea celor care intră în Marea Britanie. Se renunță și la testele antigen pentru cei vaccinați…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1.5]

Crimă dublă în centrul Londrei. O femeie înjunghiată și un bărbat strivit cu mașina

Crimă dublă în centrul Londrei. O femeie înjunghiată și un bărbat strivit cu mașina

Alertă în ESTUL LONDREI: Polițiști înarmați au blocat o stradă principală

Alertă în ESTUL LONDREI: Polițiști înarmați au blocat o stradă principală