in

Șefii PNL Diaspora îl desființează pe deputatul Aurelian Mihai. „Nu este susținut de liberalii din diaspora pentru un nou mandat”

Potrivit publicației Jurnalul Românesc din Austria, PNL a întocmit o listă cu posibilii candidați pentru Parlamentul României în Diaspora. Astfel, pe lista propunerilor pentru alegerile din toamnă nu apare numele deputatului Aurelian Mihai.

Viorel Badea și Victor Ionescu, președintele și respectiv prim-vicepreședintele PNL Diaspora, au arătat motivul pentru care Aurelian Mihai nu a ajuns nici măcar pe lista propunerilor, scrie publicația Inforoes din Spania.

„Domnul Aurelian Mihai nu a fost propus și susținut de organizațiile din diaspora. Fapt pentru care nu se regăsește pe acea listă. Noi le-am dat posibilitatea șefilor de organizații locale ca împreună cu birourile politice din zonele respective să ne trimită listele cu cei pe care îi susțin. Dar, atenție, e posibil ca cei de la București să considere că activitatea dânsului este foarte importantă și să-l includă pe liste. Deocamdată, trebuie să așteptăm decizia finală a Biroului Politic Național”, a declarat președintele PNL Diaspora, senatorul Viorel Badea, pentru Inforoes.

De asemenea, Victor Ionescu, prim-vicepreședinte coordonator al filialei PNL Diaspora, susține că deputatul Aurelian Mihai „nu se regăsește pe lista cu propunerile PNL din cauză că nu a fost susținut de organizațiile din Diaspora, el fiind propus doar de câteva dintre acestea”.

 

„Din ce știu eu, a luat ceva propuneri, dar foarte puține. Să ne înțelegem, Aurelian Mihai nu este propus de ONG-uri sau  Facebook, iar rezultatul acțiunilor sale și al campaniei s-a văzut”, a mai declarat Ionescu.


Români din străinătate, uitați de guvernele de la București: ”Două zile și sute de euro pentru a merge la Consulat”

”Nu mai votați groparii din partide”, un candidat independent din diaspora are nevoie de votul românilor din Anglia

Congresul Diasporei, cu scandal. Tomescu: „Suntem sabotați!”. Deputatul Aurelian Mihai: „Prelungim termenul pentru depunerea listelor cu semnături”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Ajutau un albanez cu pașaport fals românesc să treacă granița în UK. O româncă și un albanez, parteneri de „afaceri”.

Deputatul liberal Aurelian Mihai contraatacă în scandalul candidaturilor: «Organizațiile politice din diaspora, adevărate Batalioane Disciplinare»