in

Șeful Ryanair avertizează că haosul de pe marile aeroporturi din Marea Britanie va continua ”pe tot parcursul verii”

Șeful Ryanair a avertizat astăzi că haosul de pe marile aeroporturi din Marea Britanie va continua “pe tot parcursul verii”, pe fondul scenelor de haos de la Manchester și Heathrow.

Michael O’Leary a afirmat că blocarea Covid de către guvern și “managementul defectuos” general i-au forțat pe șefii aeroporturilor să impună concedieri în masă, ceea ce a cauzat deficitul de personal care afectează în prezent controlul traficului aerian, manipularea bagajelor și securitatea.

Va fi mai rău la sfârșit de săptămână și mai bine în timpul săptămânii’, a declarat el pentru Sky News, citat de Daily Mail.

Șeful Ryanair avertizează haosul de pe marile aeroporturi

Avertizând că pasagerii ar trebui să se pregătească pentru o ‘experiență mai puțin satisfăcătoare’ în lunile următoare, O’Leary a spus că 25% din zborurile Ryanair din weekendul trecut au fost întârziate din cauza problemelor de control al traficului aerian, iar alte 15% din cauza întârzierilor de gestionare a aeroporturilor.

El a adăugat că Brexitul agravează perturbările cauzate de creșterea cererii după ridicarea restricțiilor legate de pandemie, aeroporturile fiind în imposibilitatea de a angaja lucrători din străinătate pentru ocuparea posturilor.

Disperare și haos în aeroporturile britanice: cel puțin 15.000 de călători blocați


Zeci de turiști au fost fotografiați în această dimineață luptând cu cozile masive de la Manchester, în timp ce pasagerii de la Heathrow s-au plâns de “haosul evident al bagajelor” care stăpânește hub-ul din vestul Londrei.

Heathrow și Gatwick au îndemnat companiile aeriene să anuleze mii de zboruri în această vară, în timp ce luptă pentru a recâștiga controlul, în timp ce easyJet a început să taie 10.000 de zboruri către punctele fierbinți ale vacanțelor europene, inclusiv Grecia, Italia și Spania, din iulie până în septembrie.

Aceasta vine după ce fostul șef al British Airways a declarat că Heathrow “nu este capabil să livreze produsul de bază pe care trebuie să îl livreze”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3]

„Plătești doar când găsești un loc de muncă”: școala tech Develhope ajunge în România

Noul comandant al armatei britanice: „Ne pregătim să luptăm din nou în Europa”