in

Șeful Ryanair îl atacă pe ministrul britanic al Transporturilor pentru listele de călătorie: „A făcut o mizerie”

Michael O’Leary, șeful executiv al companiei aeriene low-cost Ryanair, a salutat anunțul de joi al guvernului cu privire la călătorii.

Deși a declarat pentru Sky News că este un „pas în direcția corectă”, el a adăugat: „Cu toate acestea creează mai multă confuzie”.

O’Leary a spus că industria călătoriilor se întreabă de ce Cipru, insulele grecești și Insulele Canare nu au fost adăugate la lista verde atunci când „ratele cazurilor COVID de acolo sunt la fel de scăzute” ca cele din Malta și Baleare.

S-a făcut anunțul OFICIAL! Ce țări intră pe lista verde a Marii Britanii. Uniunea Europeană se revoltă

Șeful companiei aeriene a criticat, de asemenea, adăugarea listei de supraveghere verde – care semnalează țările care riscă să treacă de la verde la cea galbenă.

El a adăugat: „Grant Shapps (Ministrul Transporturilor) semănă mai multă confuzie – încearcă să facă ceea ce trebuie, însă face  o mizerie”.


Cei din industria aviatică au dat în judecată guvernul britanic pentru a obține mai multă transparență asupra sistemului și pentru a permite persoanelor vaccinate să urce pe avion.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4]

Ministrul britanic al Sănătății, prins cu AMANTA: „A angajat-o cu banii contribuabililor, în timpul pandemiei”

Teama de varianta DELTA sau răfuială politică? Liderii UE au căzut de acord să intensifice restricțiile de călătorie pentru cei din Marea Britanie