in ,

Sistemul online al guvernului britanic de testarea a milioane de lucrători esențiali s-a prăbușit în câteva ore

Sistemul de testare pentru Covid 19 al guvernului britanic pentru testarea a milioane de lucrători esențiali s-a prăbușit în câteva ore de la deschiderea sa pe 24 aprilie.

Potrivit Daily Mail, aproximativ zece milioane de lucrători-cheie și familiile lor lor sunt acum eligibili pentru teste, dar cererile au fost închise la 10 dimineața, site-ul web arătând că oamenii nu se mai pot înregistra.


S-a întâmplat la doar 90 de minute după ce oamenii au fost anunțați, la 8.30 dimineața, că au fost emise alocări de kituri pentru acasă – și că nu pot aplica decât pentru testarea în deplasare.

Alți lucrători cheie s-au plâns că procesul nu a fost „simplu” sau că nu au putut găsi o categorie pentru locul lor de muncă, în ciuda faptului că ministrul Sănătății, Matt Hancock a susținut că procesul este simplu și „este cam ca rezervarea unui zbor de avion”.

Boris Johnson este nerăbdător să se întoarcă la muncă, pentru a învinge pandemia

Guvernul britanic testează aleatoriu 20.000 de oameni pentru coronavirus. Scopul: estimarea răspândirii bolii

Unii dintre aplicanți au primit un mesaj de eroare care spunea că există o „problemă cu comanda dvs.”, cerându-le să contacteze biroul de service al sistemului la un număr de telefon.

Hancock a spus ieri că persoanele a căror activitate este critică pentru lupta cu Covid-19, precum și cei cu care locuiesc, se vor putea înregistra pentru testarea dacă au simptome.

Personalul NHS, polițiștii, profesorii, lucrătorii sociali, întreprinzătorii, jurnaliștii și cei care lucrează în supermarketuri și cei din industria alimentară sunt printre cei care sunt acum eligibili.

„Am încercat să rezerv un test Covid, întrucât sunt clasificată ca lucrător cheie și îmi pot trimite copiii la școală, și nu am putut aplica. Când încerc să rezerv, nu există nicio categorie pentru slujba mea, deci care este? În ce categorie ar trebui să fac parte?”, s-a întrebat o femeie pe o rețea de socializare.

Site-ul este operat de firma de contabilitate privată Deloitte, care a anunțat că a fost angajată pentru a „ajuta la accelerarea la scară largă a capacității de testare”.Boris Johnson terapie intensivă

Boris Johnson este nerăbdător să se întoarcă la muncă, pentru a învinge pandemia

asistenţi medicali

Doi soţi infectaţi, asistenţi medicali în Botoșani, în greva foamei în spital: «Alţii sunt bine mersi în patul lor, nu ca la închisoare»