in

Situația se înrăutățește. Marea Britanie, aproape 100 de morți de COVID pe zi. Cazurile au crescut cu peste 40%

Situația pandemiei din Marea Britanie se înrăutățește după ridicarea restricțiilor din 19 iulie și după Campionatul European de fotbal.

Regatul Unit a anunțat marți, 20 iulie, alte 46.558 de cazuri noi de Covid-19, iar în perioada 14-20 iulie a avut loc o creștere cu 40,7% a numărului de infectări, față de săptămâna precedentă, arată datele guvernamentale.

De asemenea, un număr de 96 de persoane au decedat, într-un interval de 28 de zile de la efectuarea unui test pozitiv de Covid-19.

Până pe 19 iulie, 46,35 de milioane de rezidenți britanici au fost vaccinați cu prima doză de vaccin împotriva coronavirusului, iar 36,24 milioane de oameni au primi și a doua doză, arată datele oficiale.

Moare de COVID după ce s-a infectat într-un pub, la meciul Anglia-Croația. Rudele: „Dacă era vaccinat ar fi fost acum printre noi”

În ciuda creșterii numărului de cazuri noi de Covid-19, Anglia a trecut luni, 19 iulie, la ultima etapă a ridicării restricțiilor împotriva coronavirusului. Alte națiuni din Regatul Unit – Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord – au adoptat un calendar mai prudent.


În pofida opoziției specialiștilor, majoritatea măsurilor încă în vigoare au fost ridicate, între acestea aflându-se obligativitatea purtării măștii în mijloacele de transport și în locurile publice.

Discotecile și sălile de spectacole au fost redeschise, iar cinematografele și stadioanele pot funcționa din nou la capacitate maximă.

Îndemnul de a munci de la domiciliu a fost ridicat, dar mai multe firme au ales revenirea treptată a angajaților la birou.


Situația se înrăutățește. Marea Britanie, aproape 100 de morți de COVID pe zi. Cazurile au crescut cu peste 40%…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1]

Anglia: Șofer profesionist român, prins băut la volan. „Dacă îmi pierd permisul, îmi pierd mâinile”

Paralizie facială după injectarea cu Pfizer. Nu mai putea deschide ochiul stâng după prima doză. După a doua a fost și mai rău