in

Șoferii de autobuz din Londra, în grevă. Cele mai afectate zone: Harrow, Edgware și Wembley

O serie de greve ale șoferilor de autobuz din Londra sunt planificate începând de azi, miercuri, 10 martie. Grevele ar urma să aibă loc și în zilele de 17, 24 și 31 martie și vor dura câte 24 de ore.

Cele mai afectate zone din Londra vor fi Harrow, Edgware și Wembley.

Se așteaptă ca următoarele rute să fie afectate: 79, 142, 183, 251, 258, 288, 303, 326, 395, 398, 642, N5, H9, H10, H11, H12, H14, H17, H18 și H19.

Dacă toate grevele vor continua, acestea vor afecta aproximativ 80 de rute de autobuz, inclusiv unele trasee școlare și nocturne, în vestul, sud-vestul și nord-vestul Londrei, precum și în părți din Surrey și Hertfordshire.

Liderii sindicatului Unite au fost angajați în acțiuni de grevă în desfășurare împotriva companiei-mamă RATP Group, în legătură cu noile contracte și reducerea salariilor.

Vești proaste pentru românii din Londra. Cresc tarifele la transportul public. Trenurile, metroul și autobuzele, mai scumpe de la 1 martie


TfL a cerut RATP Dev London și Unite să rezolve problema cât mai curând posibil.

Clienții din nord-vestul Londrei și părți din Hertfordshire sunt sfătuiți să verifice înainte de a călători, să lase timp suplimentar pentru călătorie și, acolo unde este posibil, să ia în considerare transportul alternativ.

Indicatoarele digitale cu numărătoarea inversă și afișele de la stațiile de autobuz și din stații vor avertiza, de asemenea, despre potențialele perturbări.
Nigel Farage se retrage din politică. Din nou… „Suntem afară din UE și nu mai există cale de întoarcere… S-a terminat”

Anglia: Fotbalist din Premier League, jefuit și amenințat cu maceta în propria casă