in

Soluția lui Boris Johnson pentru elevi: Școli de vară până în septembrie

Se pare că Guvernul Boris Johnson a găsit o soluție pentru ca elevii care nu se vor mai întoarce la cursuri până la toamnă să recupereze materia pierdută.

Elevii din Anglia vor putea să meargă la școli de vară, premierul anunțând că ministrul Educației, Gavin Williamson, va da mai multe detalii despre un astfel de proiect săptămâna viitoare.

Executivul de la Londra a anunțat că restul elevilor din ciclul primar și cei din cel secundar nu se vor mai întoarce la ore, așa cum se preconizase, până în septembrie.

La loc comanda! În Marea Britanie școlile rămân închise până în septembrie pentru majoritatea elevilor

Problemele acuzate de guvern au fost legate de regula distanțării din clase, care ar fi limitat dimensiunile sălilor de studii.

Potrivit Daily Telegraph, miniștrii au acum în vedere ca până în septembrie să elimine regula distanțării, pentru a ajuta totuși școlile să se deschidă în timpul vacanței de vară.


Liderul laburiștilor, Sir Keir Starmer, a declarat, în acest context, că și muzeele, teatrele, bibliotecile și centrele de închiriere ar trebui să fie, de asemenea, deschise ca locații alternative pentru studenții.

Şcolile, grădiniţele și universitățile rămân ÎNCHISE până la toamnă. Iohannis: «Elevii pot duce boala la școală sau acasă»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Coșmarul unui român din Marea Britanie care a vrut să investească în țară: „Presiuni, șpagă, orice ușă o deschizi cu plicul… Nu vă întoarceți!”

Peste 70 de monumente din Marea Britanie, pe lista „neagră” a campaniei anti-rasism. Statuia unui personaj istoric acuzat de „nazism”, apărată de localnicii din Poole