in

Spitalele din Marea Britanie au primit ordin să elibereze paturi. În DOUĂ SĂPTĂMÂNI începe

Spitalele din Marea Britanie au fost avertizate să aibă paturi pregătit pentru o creștere a numărului pacienților cu coronavirus în următoarele două săptămâni.

Cazurile Covid-19, internările în spitale și decesele sunt în creștere, cifrele guvernamentale au dezvăluit ieri că peste 10 milioane de oameni vor fi supuși unor noi restricții.

Ieri, 17 septembrie, au fost înregistrate alte 3.395 infecții, ceea ce înseamnă că numărul mediu de cazuri în șapte zile a crescut cu 2% și cu 33% într-o săptămână.

Noile cifre cresc îngrijorarea că țara se îndreaptă spre un al doilea vârf al virusului.

Parlamentarii din Londra au fost informați cu privire la planurile de creștere a paturilor din spitalele din capitală, așa cum a arătat The Telegraph, citat de Daily Mail.

Paturile vor fi puse la dispoziția pacienților cu coronavirus care nu au nevoie de niciun tratament, dar se pot recupera de la boală în timp ce sunt izolați.


O altă sursă a spus că consiliilor li sa cerut, de asemenea, să găsească paturi suplimentare

Baroneasa Dido Harding, șefa NHS Test and Trace, a dezvăluit că cererea de teste pentru coronavirus este în prezent de până la patru ori mai mare decât capacitatea sistemului.

S-a stabilit: Nord-estul Angliei intră sub restricții din această noapte. Peste 9 milioane de oameni vor fi afectați

Se așteaptă, de asemenea, ca guvernul să anunțe restricții mai stricte pentru vizitele la domiciliu, în zonele cu un număr mare de cazuri de coronavirus.

Guvernul va prezenta azi detalii suplimentare din planul de acțiune pentru asistență socială pentru a ajuta la combaterea răspândirii coronavirusului în timpul iernii.

Ca parte a planului, casele de îngrijire vor primi echipamente de protecție gratuite, iar furnizorii trebuie să oprească deplasarea personalului, cu excepția celor din categoriile esențiale, între case, a declarat  Ministerul Sănătății și Asistenței Sociale (DHSC).

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cărți vechi, furate din Marea Britanie, au fost găsite în România. Valoarea lor depășește 2,5 milioane de lire sterline

Cărți vechi, furate din Marea Britanie, descoperite în România. Valoarea lor depășește 2,5 milioane de lire sterline

Expert OMS, veste ȘOC cu privire la COVID-19: „Pandemia este de abia la început. Virusul se întoarce cu forțe proaspete”