in

Sute de mii de afaceri din Marea Britanie s-au închis în perioada carantinei

Circa 700.000 de mici întreprinzători din Marea Britanie au renunțat la afaceri pe perioada carantinei, încă în vigoare, potrivit unui studiu realizat de Resolution Foundation, citat de Agerpres.

Acest lucru înseamnă că unul din șapte lucrători independenți a încetat să mai muncească, o creștere de 50% comparativ cu primul lockdown, din primăvară, a notat Resolution Foundation.

Pandemia de coronavirus a avut impact și asupra nivelului de trai, în contextul în care mai bine de doi din cinci liber-profesioniști şi-au văzut veniturile împuținând-se cu peste o pătrime, iar mulți nu au primit ajutoare din partea guvernului, mai scrie fundația.

Schema de ajutor pentru salariații din Marea Britanie, extinsă și în aprilie. Rishi Sunak: „Afacerile au nevoie de certitudine”

„Criza coronavirusului continuă să-i afecteze grav pe lucrătorii independenți. Guvernul ar trebui să extindă criteriile de eligibilitate pentru asistenta, ca să-i ajute pe cei care au fost lăsați pe dinafară”, a declarat Hannah Slaughter, economistă la Resolution Foundation.

Resolution Foundation este un grup de reflecție care realizează analize în scopul îmbunătățirii nivelului de trai al persoanelor cu venituri mici și medii.

Marea Britanie a impus o carantină strictă în ultimele câteva săptămâni, cu restricții precum interdicția de circulație pe timp de noapte, închiderea magazinelor și contacte sociale limitate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Condițiile intrării în Marea Britanie, REVIZUITE. Ce măsuri se aplică din 15 februarie 2021 la intrarea în Anglia

Peste 70 de persoane, amendate pentru încălcarea restricțiilor în estul Londrei