in

„The Independent” cere un nou referendum pentru BrexitO petiție în care se cere organizarea unui nou referendum cu privire la înțelegerea finală pentru Brexit a fost inițiată de publicația The Independent, pe site-ul change.org.

„Indiferent de modul în care ați votat în referendumul pentru Brexit, meritați să aveți un cuvânt de spus cu privire la înțelegerea finală.

De aceea lansăm campania Final Say, petru a câștiga pentru poporul britanic dreptul de a lua această decizie importantă cu privire la acordul Brexit.

Așa cum am arătat în ultímele luni, ne menținem angajamentul față de cititorii noștri de a păstra echilibrul și de a prezenta multe puncte de vedere diferite. Dar, pe această temă, credem că un referendum asupra afacerii finale este o decizie corectă.

Credem că există trei motive:

  1. Oamenii de ambele părți ale dezbaterii, își pierd credința în procesul actual. De la Theresa May la Parlament, în ansamblu, este o abordare haotică ce a dus la lupte, demisii și politică de partid, dar cu puține progrese asupra chestiunilor cheie.
  2. Oamenii de ambele părți ar trebui să aibă șansa să termine ceea ce au început. Este normal să verificăm că acest viitor este cel pe care oamenii îl doresc cu adevărat. După ani de negocieri în spatele ușilor închise, oamenii nu trebuie să fie opriți de la a lua decizia finală.
  3. Oamenii – de ambele părți – știu mult mai mult decât știau în 2016. Campaniile – din nou, de ambele părți – au fost eronate și au dus la dezinformare. Au fost expuse multe mituri. Acum trebuie să verificăm dacă există susținere pentru Brexit.”

Petiția poate fi semnată AICI.

UE cere un nou referendum în Marea Britanie pentru extinderea negocierilor

 
Poliția Redbridge: „Majoritatea prostituatelor de pe Ilford Lane vin din România”

Cetățenii europeni părăsesc Marea Britanie. Românii mai rămân