Menu
in

The Independent. Fotografii cu mulțimea de refugiați care străbate România

Cotidianul britanic The Independent a publicat, în această dimineață (27 octombrie) primele imagini cu refugiații încolonați care au trecut frontiera României și merg pe câmp probabil către Ungaria.



„Refugiații merg pe câmpurile din România, după ce au trecut (frontiera – n. red.)din Croația”, explică The Intependent fotografia cu șirul de oameni.

Liderii europeni s-au întâlnit la Bruxelles pentru a discuta despre masa de refugiați care merg pe ruta balcanică din estul Mediteranei către țările bogate din Europa, scrie The Independent.

Cum iarna se apropie, iar mai multe țări din Europa vor să își închidă granițelele, se poate ivi o criză umanitară, se mai arată în articolul respectiv.

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat că este nevoie de o soluție urgentă pentru a îi salva de la moartea prin îngheț pe cei care intră în Europa și riscă să rămână blocați în câmp.

În Slovenia, o țară cu două milioane de locuitori vor ajunge în câteva zile aproximativ 60.000 de refugiați. Ei sunt împinși de autoritățile croate care au impus controale la frontieră.

Între timp, Bulgaria, Serbia și România au avertizat că nu sunt de acord să fie transformate în zone tampon pentru refugiați și au anunțat că vor închide granițele dacă Austria și Germani nu vor mai primi transfugi din zonele de război.

De asemenea, Slovenia a anunțat că va construi propria barieră de-a lungul frontierei cu Croația dacă nu va primi niciun ajutor din partea UE.


Criza imigranților prin ochii transportatorilor români

Ce vor ungurii să facă la frontiera cu România pentru a ține la distanță refugiații. Se încalcă legislația UE

Arabia Saudită vrea să construiască 200 de moschei în EUROPA. VEZI unde le vrea ridicate!

Iohannis: NU acceptăm cote obligatorii de REFUGIAȚI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version