in

Theresa May nu renunță la planurile sale: „ Libera circulație se încheie în martie 2019”Premierul britanic a ținut să îl corecteze pe ministrul de Finanțe, Philip Hammond, cu privire la spusele acestuia potrivit cărora libera circulație a cetățenilor UE ar putea să fie menținută într-o perioadă de tranziție post-Brexit.

Purtătorul de cuvânt oficial al premierului Theresa May a precizat că „libertatea de mișcare se încheie în martie 2019, în ciuda declarațiilor anterioare ale domnului Hammond”.

Acesta a mai spus că mai multe detalii despre modul în care Marea Britanie va gestiona imigrația vor fi publicate în timp util, însă „este greșit să se sugereze” că libertatea de mișcare ar putea rămâne neschimbată.

Potrivit The Independent, acest lucru arată o împărțire a Cabinetului May în legătură cu imigrația post-Brexit, un grup de miniștri condus de Hammond susținând un sistem apropiat celui actual, în timp ce un altul dorește controale mai dure.

Luni, purtătorul de cuvânt al Theresei May a declarat: „Libera circulație se va încheia în martie 2019. Am publicat propunerile privind drepturile cetățenilor. Săptămâna trecută, ministrul de Interne a spus că va exista un sistem de înregistrare pentru resortisanții UE care sosesc după luna martie 2019. Alte elemente ale sistemului de imigrație post-Brexit vor fi publicate în curând. Ar fi greșit să speculați cum ar putea arăta acestea sau să sugerați că libera circulație va continua așa cum este acum”.

Păsuire pentru cetățenii europeni din UK: vor putea circula liber încă doi ani după Brexit

Marea Britanie pregătește o perioadă tranzitorie după Brexit

Marea Britanie amenință cu părăsirea negocierilor. Barnier: „Nu va mai exista comerț liber ”. Davis: „Plecăm de la negocieri”
West Bromwich. Un bloc plin cu români, evacuat de urgență. „Ați pus în pericol viețile copiilor”

Taxele judiciare introduse de Guvernul britanic în 2013 sunt ILEGALE. Banii înapoi!