in

Transportatorii cer ca masca să fie obligatorie și după 19 iulie în metroul și autobuzele din Londra

Transportatorii din Londra cer ca masca să fie obligatorie în metrou și autobuze și după 19 iulie.

Sindicatele din domeniul transporturilor spun că renunțarea la reguli este „ridicolă”.

Boris Johnson va susține azi, 5 iulie, o conferință de presă, pentru a anunța ridicarea restricțiilor pe 19 iulie în care va spune că purtatul măștii va fi voluntar după 19 iulie.

Ofițerul sindicatului Unite pentru Transportul de Pasageri, Bobby Morton, a spus: „Încetarea cerinței de a se purta măști în transportul public ar fi un act de neglijență gravă din partea guvernului. Ratele de infecție continuă să crească”.

El a adăugat: „Ideea responsabilității personale și speranța că oamenii vor purta măști este absolut ridicolă, deja există o creștere a pasagerilor care ignoră regulile privind purtarea măștii.”

„Până când ratele Covid-19 nu vor fi controlate pe deplin, în toată Marea Britanie, normele privind purtarea măștii în transportul public ar trebui să rămână în vigoare”, a mai apreciat Morton, potrivit My London.

Boris Johnson rămâne pe poziție în ceea ce privește eliminarea tuturor restricțiilor pe 19 iulie. „Fiecare va face ce îi spune propria judecată”

Compania Transportul for London a anunțat că va continua să „asiste guvernul”.

Un purtător de cuvânt al TfL a spus: „De-a lungul pandemiei pe care am urmat și am reflectat sfaturile Guvernului – colaborând îndeaproape cu alți operatori de transport din întreaga țară pentru a asigura un mesaj consistent clienților. Continuăm să facem acest lucru și să asistăm Guvernul pe măsură ce consideră renunțarea la acoperirea feței după 19 iulie.”


…Transportatorii cer ca masca să fie obligatorie și după 19 iulie în metroul și autobuzele din Londra…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prețuri ȘOCANTE la vacanțe în Anglia. Turiștii britanici plătesc mii de lire sterline pentru a sta într-o… rulotă pe litoralul englez

Un ministru britanic face declarații care irită comunitatea LGBT: „Ca să fii femeie trebuie să ai vagin”