in

Trenurile Eurostar între Anglia și Franța, întârzieri de până la 2 ore din cauza Brexit

Circulația trenurilor Eurostar a suferit întârzieri severe din cauza faptului că ofițerii vamali francezi protestează în legătură cu Brexit.

Potrivit Euronews, serviciul feroviar de mare viteză Eurostar ce leagă Londra de Paris și alte mari orașe europene a suferit perturbări majore în ultimele zile.

Întârzierile au avut loc din cauza protestului ofițerilor vamali francezi, care au arătat astfel ce se va întâmpla în cazul unui Brexit fără acord și, în același timp, au solicitat salarii mai mari.

Trenurile Eurostar au suferit întârzieri de până la două ore, joia trecută, la Gare du Nord din Paris, din cauza grevei.

Serviciul feroviar a declarat pentru AFP că trenurile de la Paris au fost perturbate până la „întârzierea cu 120 de minute”, deoarece „controalele de securitate au durat mai mult”.

Ofițerii vamali solicită „un salariu mai bun, o creștere a numărului de angajați și mai multe resurse pentru a face față Brexit”, a declarat reprezentantul sindicatului vamal UNSA-Douanes.

Grevele au început luni, în porturile din Calais și Dunkirk, din nordul țării, unde s-au format cozi lungi de camioane întrucât lucrătorii vamali au hotărât să efectueze controale extinse.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Doi tineri din Vaslui arestați pentru omor la Londra, sunt acuzați de uciderea suceveanului la stația de metrou Queensburry

Trei români acuzați că au violat o fată de 19 ani pe o plajă din Sussex