in

Trimiți pachete în România? Iată trei criterii de care trebuie să ții cont când alegi firma de transport

Pentru că în prezent găsești numeroase firme care îți asigură servicii de transport colete atât în plan național, cât și internațional, este important să fii atent la anumite detalii pentru a face o alegere responsabilă. În cazul în care ești în căutare de curse România- Anglia pentru a trimite colete celor dragi, precum și să primești din partea lor diferite pachete iată principalele criterii astfel încât să ai siguranța că orice colet expediat va ajunge rapid la orice adresa aleasă de tine din țară sau din Anglia: timpii de livrare, servicii de urmărire a expediției, poliță de asigurare.

  1. Care este cel mai rapid timp de livrare a coletelor pe ruta România – Anglia?

Pentru orice client și beneficiar al coletelor expediate, timpul de livrare este un criteriu foarte important, mai ales când apelezi la servicii de transport colete internaționale. În anumite cazuri, oamenii au nevoie să beneficieze de servicii urgențe de livrare, mai ales în cazul celor care vor să expedieze acte sau documente.

Timpul de livrare poate fi întotdeauna estimat în funcție de firma de transport aleasă de ține. De exemplu, în cazul celor de la Eastlines, timpul estimat pentru expediții colete România Anglia este cuprins între 3 și 5 zile lucrătoare. Diferența este în dependență de zona de livrare și ridicare a comenzii. Dar întotdeauna îți este specificat timpul și ziua exactă de livrare în momentul în care aplici pentru comandă.

  1. Servicii de urmarie a expediției

Atunci când vrei să investești în livrarea unuia sau mai multor colete este important să alegi o firma care dispune de metode și servicii de urmărire a expediției tale. O asfel de opțiune este întotdeauna în avantajul tău pentru că îți permite să anticipezi constant dacă timpul și ziua de livrare vor fi respectate de firma de curierat.

În plus, un astfel de serviciu ar trebui să îți fie oferit gratuit. Criteriile de transparență și siguranță sunt foarte importante pentru orice persoană care apelează pentru prima oară la un serviciu de curierat.

  1. Promisiuni transpuse în fapte sau colete asigurate fără doar și poate

Pentru că există posibilitatea de a avea nevoie să livrezi lucruri de valoare, precum și documente sau acte importante, este important să soliciți mai multe informații despre polița de asigurare.

Cu alte cuvinte, este important să înțelegi dacă toate bunurile pe care vrei să le expediezi sunt asigurate integral de ține sau doar parțial?

Întotdeauna ai dreptul la asigurarea coletelor tale, de aceea este important să soliciți și să primești toate informațiile necesare.

România are cele mai ieftine alimente din UE, dar un sfert dintre familii nu fac faţă cheltuielilor
Dublin. Români implicați într-o escrocherie on-line de peste un milion de euro

Un român din străinătate spune un adevăr dureros: „După ce ți-ai îngropat părinții, nu mai ai de ce să vii în România”