in

UEFA nu mută finala Euro 2020 de pe Wembley

UEFA nu intenționează să retragă stadionului Wembley calitatea de gazdă a semifinalelor și finalei EURO 2020 la fotbal, se arată într-un comunicat al forului fotbalistic. Premierul italian Mario Draghi a solicitat recent ca finala să fie mutată din Marea Britanie ca urmarea creșterii numărului de infectări cu Covid-19.

Regatul Unit a înregistrat un număr record de 10.633 de noi cazuri de coronavirus și cinci decese în cursul zilei de luni, ajungând la un total de 4,63 milioane de cazuri confirmate şi 127.976 de decese în total, conform unui bilanț Reuters.

Italia cere mutarea finalei Euro 2020 de pe Wembley la Roma. Premierul Italiei: „Londra nu e sigură…”

UEFA anunțase vineri că are un plan de urgență pentru mutarea finalei de pe Wembley, în cazul în care Marea Britanie nu va fi de acord să facă o excepție de la regulile privind carantina pentru fanii veniți din străinătate.

“UEFA, Federația engleză de fotbal şi autoritățile din Anglia lucrează împreună cu succes pentru găzduirea semifinalelor și finalei EURO 2020 pe Wembley și nu există planuri pentru schimbarea locului de disputare a acestor jocuri”, a precizat un purtător de cuvânt al UEFA într-un comunicat difuzat marți.

Arena londoneză urmează să găzduiască semifinalele Campionatului European de fotbal pe 6 şi 7 iulie, iar apoi finala competiției, pe 11 iulie.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
ATENȚIE! România nu recunoaște vaccinurile făcute în Anglia. Ce a pățit un cercetător român de la Cambridge: „Nu avem siguranța vaccinării”

Un sucevean a murit pe treptele magazinului din Londra unde își petrecea zilele. Ajunsese în stradă din cauza pandemiei