in

Un britanic și-a părăsit soția pentru refugiata ucraineană pe care o primiseră în casă

Un britanic și-a părăsit soția pentru refugiata ucraineană pe care o primiseră în casă

Un bărbat din Marea Britanie și-a părăsit soția și copiii pentru refugiata ucraineană, pe care o primise în gazdă, în casa familiei.

Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, tată a doi copii, și-a părăsit partenera cu care era de 10 ani după ce s-a îndrăgostit de refugiata ucraineană pe care o primise în casa familiei, potrivit metro.co.uk.

Tony a solicitat să facă parte din schema guvernamentală pentru refugiați, dar din cauza timpului lung de așteptare a decis să se alăture unor grupuri de Facebook, unde ucrainenii căutau gazde.

Acolo a dat peste Sofia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, care fugise din orașul Lviv, după invazia Rusiei în Ucraina.

Sofia a sosit în Marea Britanie pe 4 mai și a mers să locuiască cu Tony, cu partenera lui, Lorna și fiicele lor de 3 și 6 ani, în Bradford, West Yorkshire.

Britanicul a povestit pentru The Sun că a fost chimie încă din prima clipă și că s-au înțeles foarte bine imediat, pe de-o parte pentru că Tony vorbea limba slovacă, apropiată de ucraineană.

Amândoi au spus că, deși totul mergea bine, nu au făcut nimic nepotrivit. Cuplul a spus că nu plănuia să se întâmple acest lucru, dar nu s-au putut abține să se îndrăgostească unul de celălalt.

Peste 150.000 de britanici sunt interesați să primească refugiați din Ucraina

Sofia a menționat, la rândul ei, că i-a „plăcut” de Tony imediat ce l-a văzut. Cei doi au ajuns să își „găsească scuze să se atingă unul pe celălalt”, iar în casă situația a devenit tensionată.

În cele din urmă, soția britanicului, Lorna, supărată din cauza situației, i-a cerut Sofiei să părăsească locuința, dar a fost șocată când Tony i-a spus: „Dacă ea pleacă, plec și eu”.

La 10 zile de la sosirea Sofiei, noul cuplu a părăsit casa și s-a mutat la părinții lui Tony. Au început să caute împreună o proprietate și au aplicat pentru o viză permanentă pentru Sofia.

Tony a spus că îi pare rău pentru ceea ce i se întâmplă Lornei și că „nu a fost vina ei”.

„De îndată ce l-am văzut, mi-a plăcut. A fost foarte rapid, dar aceasta este povestea noastră de dragoste. Știu că oamenii vor avea o părere proastă despre mine, dar se întâmplă. Am putut vedea cât de nefericit era Tony”, a spus Sofia.

Una dintre prietenele Lornei a povestit că aceasta este acum o mamă singură și că este „devastată”.


Un britanic și-a părăsit soția pentru refugiata ucraineană pe care o primiseră în casă…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]

terminator

VIDEO – Film de groază în metroul din Londra. Un bărbat atacă pasagerii cu o MACETĂ: „Era ca o mașinărie. Era Terminator”

Variola maimuței în Londra, un copil la terapie intensivă. Cazurile s-au dublat