in

Un lanț de pub-uri face reduceri mari la BERE și afișează mulțumiri ministrului de Finanțe care a redus TVA la 5%

Doar 1,29 lire sterline va costa o bere în lanțul de pub-uri Wetherspoon. Decizia vine în urma reducerii semnificative a TVA la mâncare, cafea și băuturi răcoritoare, scrie Daily Mail.

Concernul, care deține 867 de pub-uri, a pus, de asemenea, afișe laudative la adresa ministrului de Finanțe, Rishi Sunak, pe car îl caracterizează drept o „legendă”.

Prețurile mai mici la unele băuturi și mâncare vor intra în vigoare de miercuri, 15 iulie.

Compania, fondată în 1979, a anunțat că tot ce se economisește din reducerea TVA se va reflecta în prețurile la cafea, băuturi răcoritoare, mic dejun și alte produse alimentare.

Puburile din Anglia au început deja să se ÎNCHIDĂ, după petrecerile monstruoase din weekend

La 764 din pub-urile sale, o halbă dintr-unul dintre cele mai vândute sortimente de bere va fi 1,29 GBP, în scădere cu 50p.


Cafeaua și ceaiul vor fi reduse la 1,29 GBP. Micul dejun va costa 3,49 de lire sterline, iar o pizza cu o băutură răcoritoare inclusă va avea prețuri de la 5,49 de lire sterline.

Toate pub-urile Wetherspoon, inclusiv cele din centrele orașelor, din aeroporturi și gări vor avea prețurile reduse.

Tim Martin, președintele Wetherspoon, a declarat: „Wetherspoon a făcut campanii pentru egalitatea fiscală între pub-uri, restaurante și supermarketuri de mai mulți ani. Supermarketurile nu plătesc TVA la vânzările de alimente, iar pub-urile plătesc 20%”.

Spania, dezastru pentru producătorii de vin, vânzările au scăzut cu aproape 40%

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Trei lucrători infectați cu coronavirus au fugit de la ferma din Herefordshire unde cazurile au ajuns la 75

Distanțare socială inedită într-un pub din Marea Britanie: gard electric în jurul barului. «Oamenii se schimbă după ce beau»