in

Un producător renumit de electrocasnice elimină 1.000 de locuri de muncă în Marea Britanie

Un producător renumit de electrocasnice elimină 1.000 de locuri de muncă în Marea Britanie. renumita firmă intenționează să reducă mai mult de un sfert din locurile de muncă din Regatul Unit.
>>> Ryanair și Wizz Air avertizează urgent călătorii cu privire la întârzierile grave ale zborurilor

Un producător renumit de electrocasnice elimină 1.000 de locuri de muncă

Potrivit FutureZone, producătorul de aparate electrocasnice Dyson intenționează să reducă numărul de locuri de muncă în Regatul Unit. Până la 1.000 de locuri de muncă urmează să fie reduse, potrivit agenției britanice de știri PA. Aceasta corespunde la mai mult de un sfert din locurile de muncă situate anterior acolo. Dyson este cunoscută pentru aspiratoarele sale fără sac și produce, de asemenea, uscătoare de păr și uscătoare de mâini.

“Ne-am dezvoltat rapid și, la fel ca toate companiile, ne revizuim structurile globale din când în când pentru a ne asigura că suntem pregătiți pentru viitor”, a declarat directorul general Hanno Kirner pentru PA. “Propunem modificări ale organizației noastre care pot duce la concedieri”.
>>> Care a fost cea mai vândută mașină din Marea Britanie în 2024, iată clasamentul primelor zece

Piață competitivă

Compania are aproximativ 14.000 de angajați în întreaga lume, cu aproximativ 3.500 de angajați în Marea Britanie, potrivit BBC. Dyson operează pe piețe globale din ce în ce mai competitive, a declarat Kirner. Deciziile care afectează colegii apropiați și talentați sunt întotdeauna deosebit de dureroase.

Compania de tehnologie a fost fondată de antreprenorul James Dyson, care, potrivit “Sunday Times”, este unul dintre cei mai bogați oameni din Marea Britanie și a militat pentru Brexit. Compania și-a mutat sediul central în Singapore în urmă cu câțiva ani. La acea vreme, existau și planuri de a dezvolta propria mașină electrică . Cu toate acestea, proiectul a fost anulat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

Netflix elimină cel mai ieftin plan fără publicitate pentru TOȚI abonații – iată ce trebuie să știți

Drivers packing

Atenție, șoferi: Amenzi de până la 1.000 de lire pentru vehiculele supraîncărcate în vacanță