in

Unul din zece cadre medicale din Londra nu este vaccinat anti-COVID

Unul din zece cadre medicale din Londra nu este vaccinat anti-COVID

Spitalele din Londra ar putea pierde peste 1.000 de cadre medicale, în aprilie, dacă acestea refuză să se vaccineze împotriva COVID-19 în următoarele săptămâni.

Dr. Clive Kay, șeful Spitalului King’s College, a spus că este îngrijorat că mai mult de 1.000 de membri ai personalului medical ar putea fi concediați – deoarece aproximativ 10% dintre lucrătorii din spitale  nu s-au vaccinat.

Ministrul Sănătății, Sajid Javid, a confirmat în noiembrie că va deveni obligatoriu ca personalul NHS din Anglia să fie complet vaccinat împotriva COVID, stabilind termenul limită pentru începutul lunii aprilie, scrie My London.

Marea Britanie: Personalul medical, obligat să se vaccineze anti-COVID. Cine nu o face va fi dat afară

La momentul anunțului, Javid a spus că 103.000 de lucrători NHS erau nevaccinați – deși a adăugat că 90% erau complet vaccinați, ceea ce era mai mult procentual decât populația generală de vârstă activă.

Dr. Clive Kay a explicat că cei din conducerea spitalelor intensifică măsurile pentru a încuraja forța de muncă să se vaccineze, deoarece se apropie termenul limită pentru ca personalul spitalului să facă o primă doză sau riscă să-și piardă locul de muncă.

„Avem conversații cu personalul, managerii poartă discuții, avem o linie de asistență unde colegii caută clarificări și ajutor”, a spus el.…Unul din zece cadre medicale din Londra nu este vaccinat anti-COVID…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

război împotriva Guvernului britanic

„Atacați centrele de vaccinare, școlile și primăriile!”. Grupurile anti-vaccin se pregătesc de război împotriva Guvernului britanic

Buzău: Tânără româncă din Marea Britanie își pierde viața într-un accident cumplit în drum spre aeroport

Buzău: Tânără româncă din Marea Britanie își pierde viața într-un accident cumplit în drum spre aeroport