Menu
in

Vești bune de la Boris: Restricțiile ar putea fi relaxate de la mijlocul lui FEBRUARIE

Premierul britanic Boris Johnson a declarat că restricțiile ar putea fi relaxate de la jumătatea lunii februarie, având în vedere că numărul cazurilor Covid scade, iar campania de vaccinare continuă în forță.  

Cu toate acestea, premierul a refuzat să garanteze că școlile vor fi deschise până la Paște, în ciuda presiunii conservatorilor, scrie Daily Mail.

Premierul a declarat că miniștrii vor „analiza potențialul de relaxare a unor măsuri”, dar a subliniat că numărul infectărilor este încă „foarte mare” și a promis doar că copiii se vor întoarce în clase „cât mai curând posibil”.

Marea Britanie: 500 de lire sterline pentru cei testați pozitiv la COVID-19

Guvernul a clarificat că 15 februarie este doar „primul punct” în care regulile vor fi revizuite, dar se așteaptă ca acestea să rămână aceleași.

Între timp, miniștrii se pregătesc să îngreuneze intrarea oamenilor în Marea Britanie, în câteva zile, astfel încât toți cei intrați să stea în carantină în hoteluri de lângă aeroporturi, pe propria cheltuială.

Deputații conservatori și experții în educație și-au intensificat cererile ca guvernul să găsească o modalitate de a readuce mai mulți copii în sălile de clasă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version